The dream is gone
nadal sie zastanawiam czy cukier ma wplyw na oslabianie dzialania kody
ostatnio przygrzałem 255mg kody z thiocoinu na pusty żołądek, załadowało mi się to po niecałej godzinie, dosłownie potężne efekty utrzymywały się przez około 2-2.5h i nagle wszystko zeszło do zera. Zawsze trzymało mnie przynajmniej 6-8h, jeśli to ma znaczenie to grzałem nie częściej niż tydzien, zaczynałem od 150mg i podbijałem zawsze o przynajmniej 1tabletkę. to są efekty tolerancji czy czego? jeśli tolerka to jak ją zbić, bo nie chce przekraczać dawek 300mg
Mozesz tez leczyc sie ibogaina, ale to chyba ciezko dostepne.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dodanie antyhistaminy do normalnej dawki kody może też dać jej "drugą młodość", ale to też do czasu.
The dream is gone
Ale gowniana przygoda :D .Mi nigdy nie zdarzylo sie srac w krzaczorach, ale wazne ze sie wysrales .haha
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
The dream is gone
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.