Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1016 / 97 / 0
Po maku to miałem taki system mało ekonomiczny bo zwracałem zawsze to co zjadłem ale jeść się nadal chciało więc nie polecam ogólnie takiej diety. Wyjątkowo i dziwnie antyhistaminy nie pomagały.
The child is grown
The dream is gone
  • 293 / 14 / 0
Po maku to inna sprawa, po poidełku nie ma miejsca na cokolwiek, potem nody kilka godzin, a dopiero potem jakaś szama :D
  • 1683 / 126 / 0
zawsze mam ochotę na cos slodkiego po kodzie, ale to przez to ze poziom cukru sie obniza
nadal sie zastanawiam czy cukier ma wplyw na oslabianie dzialania kody
  • 2976 / 256 / 0
15 września 2017Drevolt pisze:
nadal sie zastanawiam czy cukier ma wplyw na oslabianie dzialania kody
Zjedzenie czegoś (bardzo) słodkiego u mnie np znacznie spłyca fazę, więc podejrzewam że wpływ ma. Pytanie tylko "gdzie i dlaczego", może jakiś spec się wypowie :listen:
  • 0 / / 0
cześć jestem tu nowy, mam pytanie

ostatnio przygrzałem 255mg kody z thiocoinu na pusty żołądek, załadowało mi się to po niecałej godzinie, dosłownie potężne efekty utrzymywały się przez około 2-2.5h i nagle wszystko zeszło do zera. Zawsze trzymało mnie przynajmniej 6-8h, jeśli to ma znaczenie to grzałem nie częściej niż tydzien, zaczynałem od 150mg i podbijałem zawsze o przynajmniej 1tabletkę. to są efekty tolerancji czy czego? jeśli tolerka to jak ją zbić, bo nie chce przekraczać dawek 300mg
  • 8103 / 914 / 0
Najlepsze na zbicie tolerki to po prostu przerwa od grzania.

Mozesz tez leczyc sie ibogaina, ale to chyba ciezko dostepne.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1016 / 97 / 0
ibogaina do thio, ludzie ja teraz na 300mg meskaliny trzeźwiej myślę nawet. Przerwę rób, dexem się suplementuj jak psychika siada albo po prostu za dużą ochotę na przyjebanie masz, wszelkie psychodeliki też pomagają inaczej na to spojrzeć, ale nie sądzę żebyś na tym poziomie potrzebował radykalnych zmian w sposobie myślenia i postrzegania świata żeby zbijać tolerkę, bądźmy poważni.

Dodanie antyhistaminy do normalnej dawki kody może też dać jej "drugą młodość", ale to też do czasu.
The child is grown
The dream is gone
  • 1916 / 335 / 2
Jesli kogos interesuje i nie brzydzi temat zaparc/sraczki poopiatowych/ej, moze przeczytac moja historie. Jesli kogos to brzydzi, niech sobie daruje. Spoiler, bo to wszystko jest obleśne, ale moze kogoś rozbawi.
Spoiler:
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
@up
Ale gowniana przygoda :D .Mi nigdy nie zdarzylo sie srac w krzaczorach, ale wazne ze sie wysrales .haha
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1016 / 97 / 0
Ciekawe przeżycie, ale nie ma chyba potrzeby ukrywania tego w spoilerach, skoro nawet w literaturze podobne rzeczy się normalnie opisuje (vide "manualny" sposób walki z zatwardzeniem - "Junky" W. Burroughsa, zresztą autor zaznaczył że dla niektórych był to normalny temat rozmów, jakby gadali o cenach ciuchów w sklepach albo nowościach w polityce)
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.