Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
The dream is gone
kodeina w warunkach kluowych, to jednak nie najlepsza zabawka :D
Mógłbym tam stać i mi było dobrze. W dodatku zachowania pijanych osób wydawały mi się nad wyraz prymitywne :D
Wiem, że to ja jestem bardziej jakby to powiedziec spierdolony przez co takie zabawy mnie nie rajcują. Przypomniałem sobie siebie rok temu i mam wykształcony obraz mojej postępującej narkomani. W dodatku to ciśnienie jak z badania psa Pawłowa , żeby coś ogarnąć , jakieś kryształy.
To wyjście było ciężkie. To tak jakby się znaleźć u dillera w mieszkaniu.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Poza tym opio, to lubię brać samemu - jest to dla mnie perfekcyjna substancja, żeby się wyalienować i cieszyć samotnością
09 września 2017AlienForms pisze: Poza tym opio, to lubię brać samemu - jest to dla mnie perfekcyjna substancja, żeby się wyalienować i cieszyć samotnością
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
06 września 2017Jamedris pisze: Wbijam z Wami porozmawiać, mordki. Chyba nikt tu nie wygania jeszcze kolczastych.
06 września 2017AlienForms pisze: właśnie wróciłem ze swojej ulubionej apteki i laska prosiła, żebym zapytał na tym swoim tajemniczym "forum", czy nie potrzebuje ktoś DexaCaps bo ma w cholerę i może karton cały puścić ;) Ja nie używam DXM'a ale jakby ktoś coś potrzebował kupić hurtowo to mogę dać namiar. Mówiła 7pln/paczka
06 września 2017Drevolt pisze:Po kodzie czuje sie jak nowo narodzony, a przy 600mg dexa juz ciezko sie chodzi wiec wynik bylby znany przed walka06 września 2017ledzeppelin2 pisze: Ciekawe jakby wygladała walka kiboli Kodziarze vs Deksiarze . Każdy po 600 mg swojego specyfiku i FIGHT !
A jakby jeszcze na kilku koda zadzialala kaprysnie to wpadli by w szał i dostali +10 do sily i szybkosci
06 września 2017seshkaa pisze: Chociaż kodziarze by nie mieli wykrzywionych ryjów
07 września 2017guccilui pisze: a mnie wkurwiaja juz zaparcia, nie chce mi sie czekac na skreta zeby sie wysrac. Jak po zwyklej kodzie jest wszystko ok, tak po DHC trzyma sie to w sobie po 2-3 dni.
chuj narazie trzymam, zakupilem jakies czopki, podobno eva qo sa dobre ale akurat tych nie mieli. Oxan polecal jakies leki co sa na bibuly dla opiomanow, po ktorych zaparc nie ma, mam to zapisane, jak bedzie trzeba to chyba bede je kolowal
//offtop
07 września 2017seshkaa pisze: Najchętniej bym jakieś grzyby zjadł albo kwasa i może by mi się wtedy udało opio rzucić na stałe :D
07 września 2017AlienForms pisze: na mnie Tramal to działa stymulacyjnie. Normalnie czasem jak po jakiś ketonach się czuje.
08 września 2017Evilive pisze: Od kiedy zacząłem walić fentanyl iv i tak zdarza się wrzucić 3 paki kodeiny i dalej jako tako klepie. Nonsens i anomalia.
Pozdro kinder-grzejniki.
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Lepiej nie zachęcać do brania kody, bo niedługo jedynie na receptę będziemy ją kupować ( o ile możliwe aż takie ograniczenie)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.