The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Na ten kartonik dexa bym sie skusil, ale ledwo co koluje kase na kode
Tussidex u mnie kosztuje 6.50
Bieda na rynku dyso rc, trzeba dac szanse tej molekule.
ps - jednak nienawidze tej niedojebanej bani, trza bedzie chyba dorzucic żebym poległ na łożu smierci z muzyka na uszach
sorki za dekszy w knajpie kody. Ciekawe jakby wygladała walka kiboli Kodziarze vs Deksiarze . Każdy po 600 mg swojego specyfiku i FIGHT !
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
06 września 2017AlienForms pisze: właśnie wróciłem ze swojej ulubionej apteki i laska prosiła, żebym zapytał na tym swoim tajemniczym "forum", czy nie potrzebuje ktoś DexaCaps bo ma w cholerę i może karton cały puścić ;) Ja nie używam DXM'a ale jakby ktoś coś potrzebował kupić hurtowo to mogę dać namiar. Mówiła 7pln/paczka
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
06 września 2017ledzeppelin2 pisze: wrzuciłem tego dexa, humor podbity . Stan po 300 mg porownalbym do silnej euforycznej bani po wódzie. Jeszcze czuje że się ładuje i to poczatek, ale jest dobrze. Może z 5 raz dexa biorę więc dużo mi nie trzeba.
Tussidex u mnie kosztuje 6.50
Bieda na rynku dyso rc, trzeba dac szanse tej molekule.
ps - jednak nienawidze tej niedojebanej bani, trza bedzie chyba dorzucic żebym poległ na łożu smierci z muzyka na uszach
sorki za dekszy w knajpie kody. Ciekawe jakby wygladała walka kiboli Kodziarze vs Deksiarze . Każdy po 600 mg swojego specyfiku i FIGHT !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jakby jeszcze na kilku koda zadzialala kaprysnie to wpadli by w szał i dostali +10 do sily i szybkosci
Chociaż kodziarze by nie mieli wykrzywionych ryjów
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.