Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 5382 / 988 / 0
Wiadomo że każda wymówka dobra żeby zarzucić kodę. W styczniu jak były mrozy, miałem 2 tygodniowy ciąg na kodzie, bo inaczej bym do roboty nie doszedł - tak mi zimno było ^^
Jesień , zima sprzyja ciągom.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2883 / 303 / 0
Przykryłem się już wszystkimi kocami jakie znalazłem i nadal mi zimno...tylko blant w ustach wystaję spoza kołdry
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 5382 / 988 / 0
Jak tam wesele się udało:>. To co opisujesz to objawy skręta. czy serio się przeziębiłeś pijąc gorzałe z gwinta w deszczu ?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2883 / 303 / 0
Wesele spoko :) nie wiem tylko czemu bzykałem się z partnerką na podłodze skoro miałem w pokoju cztery łóżka.

A z tą grypą to myślę że to dwa w jednym. Raz ze pierwszy raz od dawna zjadłem dziś tylko 150, a dwa że piłem gorzałę z gwintu na deszczu :D ale ja zawsze po ostrym ciągu reaguję porządną grypą...
  • 2372 / 317 / 0
Dorzuciłem kolejne dzisiaj 150mg i już wyszło w sumie 750. . . . . kurwa, jak zwykle okazuje się, że nie mogę mieć w domu jakiegoś jednego nadmiarowego blisterka na rano, bo i tak dojem jak tylko poczuje, że bym wrzucił - no chyba, że wiem, że następnego dnia będę bez kasy - to wtedy czasem rozsądek weźmie górę i zostawię na ten następny dzień. Miał dzisiaj dojechać mak do sklepu ale kolejny raz nie dojechał i od 10 dni lecę na tej nieszczęsnej kodzie... Dobre PST bije jednak kodę na głowę - wrzucam 300mg, które przy dobrych wiatrach fajnie, w miarę mocno zrobi...na 1.5h po czym równie szybko schodzi i powoli zaczynam czuć jakbym był na sucho - czyli bezsens.... A PST, nawet jeśli jest subtelniejsze jeśli chodzi o euforię i nawet jak zejdzie peak to dalej w tle czuć tą moc i takie opiatowe potężne wyjebanie na wszystko - zupełnie jakby się człowiek przenosił w rzeczywistość równoległą - wyimaginowany świat ćpuńskich fantazji ;) A to się mi podoba najbardziej ;)
Ale nie zachęcam nikogo ponownie do przerzucania się na te bakalie, bo to jest dopiero pogoń za nimi i ruletka
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1794 / 124 / 0
03 września 2017ledzeppelin2 pisze:
Na libido ma wpływ naprawde bardzo duzo czynników. Nawet takie stawianie sobie nie dalekosiężnych celów i osiaganie ich pozytywnie się odbija. gucci mi się wydaje, że po prostu trzeba się zmuszać . Stan po kodzie jest taki, ze uwodzenie jest mega przyjemne. Trzeba tylko swoją osobe postawić w odpowiednim miejscu i czasie. Zagadywanie ludzi, zeby weszło w nawyk. Ustalić sobie plan podejsc w ciagu dnia , czy tez wyjsc do barów/klubów/biblioteki w zależności od targetu. Czas start ! ZAczynamy od jutra po porannej dawce kodeiny :D
Hahaha, tego jeszcze nie było, kodeinowy kącik randkowy :cheesy:. BTW bardzo słuszne uwagi co do libido (i dopaminy w sumie).
03 września 2017ledzeppelin2 pisze:
Powiem Tobie, że ja ba trzeźwo jestem bardzo zimny i jakby socjopatyczny. Dopiero koda daje mi jakąś wrazliwość i pozwala spojrzec na kobietę, ludzi jak na coś więcej niż mięso i ich lubić .
No moim zdaniem zamiast opio, powinieneś zacząć brać jakieś słabe, długodziałające benzo. Np. Flubromazepam w dawce 4mg rano. Przy opio wraz ze wzrostem tolerki zniknie ta empatia, wręcz zacznie pojawiać się wkurw. Przy benzo akurat się to nie zmienia. Tylko, że jeśli benzo, to już nie opio, bo bd zimny ;).
03 września 2017UJebany pisze:
@up
Cpun jesli bedzie chcial to i ogarnie 300 zl dziennie.
+1, wielu by rozkręciło własną firmę, byle tylko mieć na ćpanie %-D. Kto wie w sumie ilu biznesmenów tak musiało zrobić.

Ja dziś tramca jem, choć ostrożnie, tylko 1g, bo rano jadłem 300 deksa :/.

@Jotes - weź suplementuj wit. c jak jesteś w cugu :), Tylko nie jakąś chujową za 6zł z biedry czy nawet apteki, tylko najlepiej ekstrakt z naturalnych składników, wchłanialność 90+%, ja tam za to płacę 10zł za 10tab (a całe opakowanie 60 za 60 kosztuje).
A co do podłogi, to tak po prostu jest bardziej zwierzęco %-D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 2883 / 303 / 0
Wypociłem tę chujową grypę, ale kurwa spałem 12h :nuts:
no i przed chwilą zapodałem tramal więc mi lepiej :) dzisiaj ogarnę sobie też benzo i chyba sobie zrobię jakąś przerwę od kodeiny bo jak sobie pomyślę ile wydałem na to hajsu przez ostatnie 2miesiące ciągu to mi się w głowie kręci
  • 2976 / 256 / 0
Ja dzisiaj skromnie 150mg. O związkach mi nie mówcie, jeden okazał się totalnym niewypałem i nieporozumieniem a drugi kurwa spierdoliłem z przytupem i czasu nie cofnę nawet gdybym oddał wątrobę i obie nerki (a oddałbym ! a nawet dorzucił jedno płuco i trzustkę).
  • 2883 / 303 / 0
ciągła pogoń za chuj wie czym
strasznie mnie wszystko wkurwia, odkąd nie jem benzo zrobiłem się bardzo nerwowy
  • 2116 / 634 / 0
Wbijam z Wami porozmawiać, mordki. Chyba nikt tu nie wygania jeszcze kolczastych. Wkurwilam się przeokropnie na sprawy osobiste, z rodziną to się jednak najlepiej wychodzi naprawdę na zdjęciu; najgorzej jak ktoś przeżywa drugą młodość i nie widzi jakie to... nie, nie tyle żałosne, co smutne, ze strony biernego obserwatora. A co dopiero obserwatora związanego jakoś emocjonalnie i próbującego dawać dobre rady, lekko wyhamować, który zostaje za to zepchnięty na boczny tor jak niepotrzebny pies.

Puk i puk i nie ściągnęło ze mnie wkurwu, ale za to jak dobrze słucha się muzyki. Szkoda, że akurat deszcz przestał napierdalać po oknach, bo pasował do humoru...

Ciekawam, czy magik pokusi się o wypisanie DHCków czy może tramca 200, czy może w ogóle uśmiechnie się jedynie na prośbę; tak sobie w najbliższych dniach będę kombinować u prawie-że-swojego internisty... :huh: Pewne mam jedynie benzo, które przytulę może na pięć minut i poślę w świat ku zadowoleniu.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Zablokowany
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.