Dzisiaj siedzę w krótkim rękawku przy otwartym oknie :D
grzejnik mode on
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
chuj narazie trzymam, zakupilem jakies czopki, podobno eva qo sa dobre ale akurat tych nie mieli. Oxan polecal jakies leki co sa na bibuly dla opiomanow, po ktorych zaparc nie ma, mam to zapisane, jak bedzie trzeba to chyba bede je kolowal
Mnie już od paru dni nawet nie cieszy myśl o tym że się ujebię, ani jak jestem ujebany to nie czuję się jakoś lepiej, znaczy ciepło napierdala w mięśnie itp., ale nie ma z tego tej radości :( A taką przerwę robiłem, prawie miesiąc bo już mnie nie grzało i teraz jak grzeje to i tak jakoś nie tak.
Najchętniej bym jakieś grzyby zjadł albo kwasa i może by mi się wtedy udało opio rzucić na stałe :D
Albo skołuje to DHC jak tak chwalicie. Może jak się w końcu ujebię tak, że będzie mnie można kopać leżącego to mi się znowu spodoba
taki cytat sobie zarchiwizowalem. a DHC jednemu pasuje, drugi kreci nosem, wiesz tak jak np. trampek nie kazdemu odpowiada, tak jest i z DHC
ale to, ze bupra i DHC sluzy wielu osobom do schodzenia z majki albo h swiadczy o jego mocy ;-)
spróbuję wysępić to DHC od doktora, tylko ostatnio mi jakiś przypał o ubezpieczenie robili w przychodni, zobaczy się.
gdyby PST z mocarzy zakwalifikować pod majkę to już mam takie schodzenie za sobą i bupra jak najbardziej działa, więc jeśli to ma potencjał bupry to hoho
tak mysle moze jakby zajebac bupre i.v. to by byla moze faza ale ja tam juz ja sklasyfikowalem pod swoje zastosowania hehe
Nigdy nie próbowałem w dużych dawkach, bo wtedy akurat bardzo chciałem zejść z opio, a były to czasy grzania 1.5-2kg mocarza z bakallandu dziennie. Jej potencjał brałem z tego że w dawce 1 tab. 0,4 mg niwelowała w 100% skręta na którym normalnie bym zapierdalał po suficie :)
IV może by się coś dało pogrzać, ale o ile wiem bupra powyżej jakiejś dawki działa antagonistycznie czyli chujowo
06 września 2017seshkaa pisze: edit: Tym DHC można się ugrzać lepiej niż kodą jak rozumiem? Do czego byście to porównali bo może bym sobie poszedł do doktorka :)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.