Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
19 sierpnia 2017patrykolos pisze: bardzo jasny zielony, juz przechodzacy w zolty heineken z przedzialka - szamal ktos? dobre to?
Nazwa: coca cola
Kolor: różowe
Kształt: puszka coli
Logo: coca-cola
Gdzie kupione: d.śląsk
Kiedy kupione: lipiec 2017
Sposób przyjęcia: oralnie 1/2 i dorzutki 1/4 + 1/4 (+ coś tam jeszcze ale juz nie pamietam :/)
Opis działania: Bardzo miłe wejście, dużoooo serotoniny, fajnie sie tanczy. Po dorzutkach włacza sie mega leń, tylko siedzieć, pić piwko i gadać. Wnioskuje ze bez domieszek "speedujacych". Po ok. 3-4 godzinach włacza sie duzy rozpierdol w głowie, zaburzenie poczucia czasu, oczy na karuzeli, przeskakiwanie z tematu na temat, brak mozliwosci dogadania sie, duża chęć dorzutek ktore nic nie daja, ciśnienie na alkohol. Nie polecam przekraczac 1 sztuki na noc, za duzy nieogar emkowy następuje.
Ocena działania: 7/10 (za pierwsze 2 godziny działania nawet po 1/2)
Dodatkowe komentarze: Bardziej do domowego "rollowania" niz na impreze. Empatia 11/10, gadanie 11/10, szczekościsk 3/10, na drugi dzień lekko wypruty (ale to bardziej alko), bardzo dobry afterglow.
04 sierpnia 2017oskar49 pisze: Siema odebrałem od Dill redbulle i są niebieskie nie różowe może ktoś konsumowal niebieskie jedna opinie wyczailem na necie z zagranicznego i podobno wymoatacze może ktoś od nas z forum jadł niebieskie redbulle czekam na opinie pozdrawiam??
w pomorskim lataly i nyby nie ma w nich emki
P.S tam w pomorskim te redbule wygladaly tak jak te w linku? Bo moje tak wygladaja tylko są jasno niebieskie. https://pillreports.net/index.php?page= ... l&id=37630
Kolor: różowe
Kształt: okrągłe
Logo: logo bugatii
Gdzie kupione: kuj-pom
Kiedy kupione: sierpień 2017
Sposób przyjęcia: oralnie najpierw połówka po 45min cała
Opis działania: Napewno mka aczkolwiek wydaje mi się że to jest słaba piguła. Mam dosyć sporą tolerkę na ketony i tydzień wcześniej miałem romans z 3cmc, bkebdp i mdphp. Piguła nie mogła się odpowiednio załadować i wystrzelić. Uczucie fizyczne i wzrokowe jak najbardziej MDMA brakowało tylko jebnięcia na bani ale jak mówie podejrzewam tolerkę lub wypłukanie. Sam peak również krótki bo 20 min,.
Ocena działania: Ciężko ocenić przez tolerkę lub wypłukanie z sero..
Dodatkowe komentarze: Raport wstawiłem aby potwierdzić iż są legitne a co do mocy patrz wyżej.
20 sierpnia 2017oskar49 pisze: Możesz cos wiecej powiedziec o tych niebieskich rebullach zamiast emki co tam siedzi i jak dziala? Jadłem ostatnio redbule ale okrągłe zielone to zajebista bania bardzo pozytywna i czysta bez zrycia i halunów cały czas pozytywny lot idealne na impreze jak by ktos trafil to polecam ;)
P.S tam w pomorskim te redbule wygladaly tak jak te w linku? Bo moje tak wygladaja tylko są jasno niebieskie. https://pillreports.net/index.php?page= ... l&id=37630
Kolor: niebieski (raczej ciemny)
Kształt: jak logo Chupa Chups; płaskie
Logo: Chupa Chups
Gdzie kupione: Praga
Kiedy kupione: połowa sierpnia 2017
Sposób przyjęcia: połówka doustnie
Opis działania: Żadne. Co zdziwiło mnie od razu, to smak - również żaden.
Ocena działania: Nie działa, nic tam kurwa nie ma.
Dodatkowe komentarze: Słyszał ktoś, lub widział to w Polsce? Jeśli tak, to nie marnujcie pieniążków.
Kolor:różowo-pomarańczowe
Kształt:prostokątne ze ściętymi rogami i przedziałką na środku
Logo: z jednej strony napis redbull z drugiej byk
Gdzie kupione:dolny slask
Kiedy kupione:kwiecien
Sposób przyjęcia:doustnie 1szt. za 2godz. nastepna
Opis działania: pierwszą pogryzłam i tu był blad,bo przez gorzki smak wypilam browara na 2 lyki i po pol godz.zaczelo mi sie ciezko oddychac i puscilam pawia.moj facet sie wystraszyl,ze mnie krzywo tompnie,ale po tym wjechala mi tak piekna faza,ze lezalam w lazience i nie moglam sie podniesc.cos pieknego.muzyka wjezdzala jak w maslo.po ok.2godzinach wlaczyla sie gadka i zaciskala szczeka to wrzucilismy druga i palilismy duzo trawy co jeszcze bardziej podkrecalo.To jest nie do opisania.Przyjemna muzyka,rozmowa i wspaniale pocalunki.bezproblemowo usnelismy
Ocena działania:11/10
Dodatkowe komentarze:jak dla mnie najlepsze od czasow slynnych klonow
Nazwa:Coca Cola
Kolor:różowy
Kształt:puszka coli
Logo:Coca Cola
Kiedy kupione:lipiec
Sposób przyjęcia:doustnie pierw jedna,potem druga sztuka
Opis działania:na poczatku wydawalo sie,ze pieknie bedzie,bo zlalismy sie potem,wrecz do naga rozebralismy i doszlo do zblizenia,a po chwili moj facet zszedl ze mnie i cala faze siedzial na kompie i mowil,ze musi cos znalezc.Po drugiej juz sie z lozka ruszyc nie moglam i mowil,ze strasznie zebami zgrzytalam i w sumie tylko lezalam az usnelam
Ocena działania:6/10
Dodatkowe komentarze:dla mnie jakies dziwne,jestem troche zniesmaczona,nie takiej bomby sie spodziewalam
Nazwa:Red Bull
Kolor:jasnozielone
Kształt:kształt jak coca cole z przedzialka na srodku
Logo:z jednej napis red bull z drugiej byk
Kiedy kupione:sierpien
Sposób przyjęcia:doustnie 1szt.,za pol godz. druga
Opis działania:pierwsza mojego faceta w ogole nie kopnela,wkurzyl sie,ja mialam spocone rece i na 5min zamknelam oczy i mialam faze i przeciagnelam sie i puscilo mi.szczeka mi sie tylko zacisnela i wkurzylam sie,ze juz po.zjedlismy druga.tu juz bylo troche lepiej,ale ani muza nie wkrecala sie,ani mi sie gadac nie chcialo.browary wchodzily jak woda a trawa jak papierosy jeden bongos i blant za drugim,dzieki czemu faza po drugiej piksie trzymala sie z ok.godzine.usnelismy bez problemu
Ocena działania:2/10
Dodatkowe komentarze:dobre dla poczatkujacych,bo masz pelna kontrole,natomiast dla osob bioracych 2-3razy w roku to totalna porazka,tak slabych to jeszcze w zyciu nie jadlam.fajnie obraz przeskakiwal na koniec,a tak to szalu nie ma
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.