Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 13 / 1 / 0
Ma ktoś doświadczenia z ceglanymi Red Bullami kolor pomarańczowy?
Dzisiaj doszły do farmaceuty i się waham się czy zaryzykować
  • 291 / 7 / 0
Konsumował ktoś z was w niedługi czasie różowych redbulli u nas dill mowi ze miedzy 250-270 mg to strasznie duzo jak na jedna pigule wiadomo ze zaczne od połowki jak bede zarzucal ale moze ktos juz ich probował???
  • 27 / 2 / 0
Wie moze ktos o red bull zielony?
  • 532 / 16 / 0
Są dobre, znajomi konsumowali 2x pół i mowili ze najlepsze na jakie trafili do tej pory. Ja racze sie kryształem więc no :)

Do jakiego posta się odnosisz? w międzyczasie doszły nowe posty i nie wiadomo o co chodzi, więc zawrzyjcie chociaż nazwę piguły. Whitealex
  • 4 / / 0
Pomarańczowe ferrari czy ktoś próbował? Jakiś czas temu chodziły słuchy, że były czerwone na PMMA
  • 2881 / 302 / 0
Ktoś wie czy siedzi w nich MDMA a jak to ile?
a jak co innego to co? i dawka?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 64 / 1 / 0
03 sierpnia 2017JSC pisze:
Jeśli chodzi o pomarańczowe roleksy to jakieś pół roku temu obczajałem identyczne w WWA, dla mnie to bardziej MDEA niż cokolwiek innego bo zwala z nóg i odbiera energie. Połówka mnie zamuliła na całą noc i więcej nie dorzucałem. Są mocne więc ostroźnie z nimi. Zdania na ich temat były podzielone wśród znajomych. Jednych zmuliło jak mnie a na innych dobrze działały. Na pewno nie była to czysta Emka w najpopularniejszej postaci.
  • 16 / / 0
03 sierpnia 2017JSC pisze:
Zielone bulldogi MDMA na 100% ale słabe (jak dla mnie 1 na start, dla mojej dziewczyny 2/3) 100-120mg może. Fazka bardzo emkowa, cieplutka i pluszowa. Zero problemów ze snem, na drugi dzień idealnie. Nie pite alko, ale jako lekki podklad mysle ze idealnie.

W jakim rejonie polski dostales z ciekawosci?
  • 291 / 7 / 0
Siema odebrałem od Dill redbulle i są niebieskie nie różowe może ktoś konsumowal niebieskie jedna opinie wyczailem na necie z zagranicznego i podobno wymoatacze może ktoś od nas z forum jadł niebieskie redbulle czekam na opinie pozdrawiam??

Postaraj się trochę bardziej rozbudować swoje wypowiedzi, najlepiej wg. schematu w 1 poście~Duce
  • 291 / 7 / 0
Siema dostałem właśnie teraz nowe redbulle zielone i sa okragle ze znaczkiem byka na 2 stronie pisze redbull i znaczek R tamte niebieskie sa prostokatnie jadl moze ktos te okragle lub prostokatne???
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.