Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 610 / 29 / 0
Dzięki, aczkolwiek podobno te moje to jakiś nowy rzut z NL. Marquis wyszedł czarny więc teraz tylko stestować :diabolic:
  • 10 / / 0
bardzo jasny zielony, juz przechodzacy w zolty heineken z przedzialka - szamal ktos? dobre to?
  • 13 / / 0
Miałem te jasnozielone heinekeny przechodzące w taki fluorescencyjny żółty. Bardzo dobre. Oceniam na 170-180mg w jednej.
  • 16 / / 0
19 sierpnia 2017patrykolos pisze:
bardzo jasny zielony, juz przechodzacy w zolty heineken z przedzialka - szamal ktos? dobre to?
https://www.ecstasydata.org/view.php?id=5286 chyba o ten wypust chodzi. Latają razem z rozowymi puszkami coca-coli na d. śląsku. jeszcze nie testowałem.

Nazwa: coca cola
Kolor: różowe
Kształt: puszka coli
Logo: coca-cola
Gdzie kupione: d.śląsk
Kiedy kupione: lipiec 2017
Sposób przyjęcia: oralnie 1/2 i dorzutki 1/4 + 1/4 (+ coś tam jeszcze ale juz nie pamietam :/)
Opis działania: Bardzo miłe wejście, dużoooo serotoniny, fajnie sie tanczy. Po dorzutkach włacza sie mega leń, tylko siedzieć, pić piwko i gadać. Wnioskuje ze bez domieszek "speedujacych". Po ok. 3-4 godzinach włacza sie duzy rozpierdol w głowie, zaburzenie poczucia czasu, oczy na karuzeli, przeskakiwanie z tematu na temat, brak mozliwosci dogadania sie, duża chęć dorzutek ktore nic nie daja, ciśnienie na alkohol. Nie polecam przekraczac 1 sztuki na noc, za duzy nieogar emkowy następuje.
Ocena działania: 7/10 (za pierwsze 2 godziny działania nawet po 1/2)
Dodatkowe komentarze: Bardziej do domowego "rollowania" niz na impreze. Empatia 11/10, gadanie 11/10, szczekościsk 3/10, na drugi dzień lekko wypruty (ale to bardziej alko), bardzo dobry afterglow.
  • 1167 / 13 / 0
04 sierpnia 2017oskar49 pisze:
Siema odebrałem od Dill redbulle i są niebieskie nie różowe może ktoś konsumowal niebieskie jedna opinie wyczailem na necie z zagranicznego i podobno wymoatacze może ktoś od nas z forum jadł niebieskie redbulle czekam na opinie pozdrawiam??

w pomorskim lataly i nyby nie ma w nich emki
  • 291 / 7 / 0
Możesz cos wiecej powiedziec o tych niebieskich rebullach zamiast emki co tam siedzi i jak dziala? Jadłem ostatnio redbule ale okrągłe zielone to zajebista bania bardzo pozytywna i czysta bez zrycia i halunów cały czas pozytywny lot idealne na impreze jak by ktos trafil to polecam ;)

P.S tam w pomorskim te redbule wygladaly tak jak te w linku? Bo moje tak wygladaja tylko są jasno niebieskie. https://pillreports.net/index.php?page= ... l&id=37630
  • 111 / 2 / 0
Nazwa: Bugatii

Kolor: różowe

Kształt: okrągłe

Logo: logo bugatii

Gdzie kupione: kuj-pom

Kiedy kupione: sierpień 2017

Sposób przyjęcia: oralnie najpierw połówka po 45min cała

Opis działania: Napewno mka aczkolwiek wydaje mi się że to jest słaba piguła. Mam dosyć sporą tolerkę na ketony i tydzień wcześniej miałem romans z 3cmc, bkebdp i mdphp. Piguła nie mogła się odpowiednio załadować i wystrzelić. Uczucie fizyczne i wzrokowe jak najbardziej MDMA brakowało tylko jebnięcia na bani ale jak mówie podejrzewam tolerkę lub wypłukanie. Sam peak również krótki bo 20 min,.

Ocena działania: Ciężko ocenić przez tolerkę lub wypłukanie z sero..

Dodatkowe komentarze: Raport wstawiłem aby potwierdzić iż są legitne a co do mocy patrz wyżej.
  • 1167 / 13 / 0
20 sierpnia 2017oskar49 pisze:
Możesz cos wiecej powiedziec o tych niebieskich rebullach zamiast emki co tam siedzi i jak dziala? Jadłem ostatnio redbule ale okrągłe zielone to zajebista bania bardzo pozytywna i czysta bez zrycia i halunów cały czas pozytywny lot idealne na impreze jak by ktos trafil to polecam ;)

P.S tam w pomorskim te redbule wygladaly tak jak te w linku? Bo moje tak wygladaja tylko są jasno niebieskie. https://pillreports.net/index.php?page= ... l&id=37630
Takie same tylko niebieskie. Ja ich nie jadlem ale znajomi mowili ze raczej cos innego tam siedzi. A co to nikt sie nie dowie. Pamietam ze rece strasznie farbowaly
  • 24 / 4 / 0
Nazwa: Chupa Chups
Kolor: niebieski (raczej ciemny)
Kształt: jak logo Chupa Chups; płaskie
Logo: Chupa Chups
Gdzie kupione: Praga
Kiedy kupione: połowa sierpnia 2017
Sposób przyjęcia: połówka doustnie
Opis działania: Żadne. Co zdziwiło mnie od razu, to smak - również żaden.
Ocena działania: Nie działa, nic tam kurwa nie ma.
Dodatkowe komentarze: Słyszał ktoś, lub widział to w Polsce? Jeśli tak, to nie marnujcie pieniążków.
dlaczego kiedyś wystrzelało mnie nic, a teraz nic mnie nie wystrzela?
  • 7 / / 0
Nazwa:Red Bull
Kolor:różowo-pomarańczowe
Kształt:prostokątne ze ściętymi rogami i przedziałką na środku
Logo: z jednej strony napis redbull z drugiej byk
Gdzie kupione:dolny slask
Kiedy kupione:kwiecien
Sposób przyjęcia:doustnie 1szt. za 2godz. nastepna
Opis działania: pierwszą pogryzłam i tu był blad,bo przez gorzki smak wypilam browara na 2 lyki i po pol godz.zaczelo mi sie ciezko oddychac i puscilam pawia.moj facet sie wystraszyl,ze mnie krzywo tompnie,ale po tym wjechala mi tak piekna faza,ze lezalam w lazience i nie moglam sie podniesc.cos pieknego.muzyka wjezdzala jak w maslo.po ok.2godzinach wlaczyla sie gadka i zaciskala szczeka to wrzucilismy druga i palilismy duzo trawy co jeszcze bardziej podkrecalo.To jest nie do opisania.Przyjemna muzyka,rozmowa i wspaniale pocalunki.bezproblemowo usnelismy
Ocena działania:11/10
Dodatkowe komentarze:jak dla mnie najlepsze od czasow slynnych klonow

Nazwa:Coca Cola
Kolor:różowy
Kształt:puszka coli
Logo:Coca Cola
Kiedy kupione:lipiec
Sposób przyjęcia:doustnie pierw jedna,potem druga sztuka
Opis działania:na poczatku wydawalo sie,ze pieknie bedzie,bo zlalismy sie potem,wrecz do naga rozebralismy i doszlo do zblizenia,a po chwili moj facet zszedl ze mnie i cala faze siedzial na kompie i mowil,ze musi cos znalezc.Po drugiej juz sie z lozka ruszyc nie moglam i mowil,ze strasznie zebami zgrzytalam i w sumie tylko lezalam az usnelam
Ocena działania:6/10
Dodatkowe komentarze:dla mnie jakies dziwne,jestem troche zniesmaczona,nie takiej bomby sie spodziewalam

Nazwa:Red Bull
Kolor:jasnozielone
Kształt:kształt jak coca cole z przedzialka na srodku
Logo:z jednej napis red bull z drugiej byk
Kiedy kupione:sierpien
Sposób przyjęcia:doustnie 1szt.,za pol godz. druga
Opis działania:pierwsza mojego faceta w ogole nie kopnela,wkurzyl sie,ja mialam spocone rece i na 5min zamknelam oczy i mialam faze i przeciagnelam sie i puscilo mi.szczeka mi sie tylko zacisnela i wkurzylam sie,ze juz po.zjedlismy druga.tu juz bylo troche lepiej,ale ani muza nie wkrecala sie,ani mi sie gadac nie chcialo.browary wchodzily jak woda a trawa jak papierosy jeden bongos i blant za drugim,dzieki czemu faza po drugiej piksie trzymala sie z ok.godzine.usnelismy bez problemu
Ocena działania:2/10
Dodatkowe komentarze:dobre dla poczatkujacych,bo masz pelna kontrole,natomiast dla osob bioracych 2-3razy w roku to totalna porazka,tak slabych to jeszcze w zyciu nie jadlam.fajnie obraz przeskakiwal na koniec,a tak to szalu nie ma
Zablokowany
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.