Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1794 / 123 / 0
Drevolt pisze:
A co z Procentem? Pisal jakis czas temu w temacie o samobojstwie jak to chcial popelnic samobojstwo wbijajac sobie noz w serce ale mu nie wyszlo. Teraz zauwazylem ze jego konto zostalo usuniete i tak sie zastanawiam czy nie sprobowal znowu.
hyperrealowicz/Procent/
Tak, i kurwa wykrwawiając się z wbitym nożem ostatnim tchem zalogował się na hajpa i usunął konto, by nie było niejasności %-D. Jak usunął, to pewnie detoksuje, cieszmy się z tego, że on się na to zdobył, a my kurwa nie możemy (nie chcemy w sumie).

EDIT : Shit, jednak nie...
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1680 / 126 / 0
posta o probie samobojczej napisal pare dni po zdarzeniu a konto usunal jakis czas pozniej
  • 623 / 44 / 13
BTW skoro tylu znanych użytkowników odeszło w tym roku to pomyślcie ilu było randomów jak ja. Nie udzielam się aktywnie, nie znam tu nikogo (tylko "z widzenia"), a i tak czuję smutek myśląc o tych ludziach. Jakby nie patrzyć to jedziemy na tym samym wózku. Mam nadzieję, że znajdą "tam" pokój.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 9 / / 0
Mialem 3 telefony od R1vena, o 1:30 27... rano próbowałem się do niego dobić. W sumie dla żartu napisałem coś w stylu"koleś, żeby nie było ze przed śmiercia się ze mną kontaktowałes i jakieś wezwania dostanę". Choć tego nie przeczytał, dawno takiej żenady wobec swojego zachowania nie odczuwalem.

Bardzo spoko gość, szkoda chłopaka. Wyszedł z GBL i sstimow, uzależnil się od opio. RIP
Uwaga! Użytkownik posrednik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2939 / 245 / 0
posrednik pisze:
Choć tego nie przeczytał, dawno takiej żenady wobec swojego zachowania nie odczuwalem.
No fail jak chuj prawdę mówiąc. Mimo że niezamierzony, ale napisz czy wiedziałeś że wtedy grubo grzeje ? I samo opio czy z benzo mieszał ? Jak coś wiesz to proszę daj info tu/mail. Nie chcę męczyć Reis takimi pytaniami, ma dość wystarczająco.

[offtopic wycięto]
Ostatnio zmieniony 07 listopada 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: j/w
  • 1823 / 104 / 20
Kurcze widziałem się z Clarkiem niewiele ponad dwa tygodnie temu, wyglądało, że oboje z Reis nawet ogarniają i nieładują jakoś grubo. Dziwne uczucie kiedy umiera ktoś z kim jeszcze kilkanaście dni temu rozmawiałeś :-/ .

Jeżeli opio to pewnie z benzo, ale czy jesteście pewni że to opio było główną przyczyną? Jak się nie ma co się lubi, to się i stimy ładuje...
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2939 / 245 / 0
Duce pisze:
Dziwne uczucie kiedy umiera ktoś z kim jeszcze kilkanaście dni temu rozmawiałeś :-/ .
Dziwne uczucie kiedy umiera ktoś z kim nie raz przybiłeś piątkę i miałeś do niego zaproszenie (niestety nie zdążyłem :-( ).
Duce pisze:
Jeżeli opio to pewnie z benzo, ale czy jesteście pewni że to opio było główną przyczyną? Jak się nie ma co się lubi, to się i stimy ładuje...
Raczej tak, z Reisende mieli rocznicę a oboje lubili opio jak i benzo więc pewnie to wybrali aby uczcić ten ich rok, który niestety zakończył się tragicznie w zasadzie dla obojga.

Kurwa, aż jakoś tak głupio mi nawet o tym pisać... wtf.
  • 839 / 67 / 0
Mam bardzo przykrą wiadomość. Marlboro_Red nie żyje. Zastanawiałam się czy pisać o tym na forum, ale stwierdziłam że i wy macie prawo wiedzieć.
Marlboro był dla mnie bardzo bliską osobą, znaliśmy się w realu. Jest to (zapewne nie tylko) dla mnie szczególnie trudna sytuacja, dlatego proszę o odrobinę szacunku i nie snucie żadnych domysłów. Marlboro_Red zmarł w nocy z piątku na sobotę, najprawdopodobniej z powodu przedawkowania. To jest chyba tyle, ile mogę wam na ten moment przekazać.
To straszne.. Rozmawiałam z nim codziennie, również tego samego dnia w którym odszedł. Takie rzeczy nie powinny się dziać.. Mimo wszystko mam nadzieję, że nasza znajomość wniosła choć trochę szczęścia do jego życia.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3955 / 147 / 0
kurwa, to dlatego go na fejsie nie ma, ja pierdole....

gadalem z nim ostatnio, min. na ten temat. prawdopodobnie przesadzil z u44770.
niedojebanie genetyczne
  • 1823 / 104 / 20
Japierdolę, myślałem że w tym roku kostucha już nie przyjdzie po nikogo z nas. Aż zaczynam się martwić o siebie i o resztę, życie jest bardziej kruche niż mi się wydawało. Kondolencje.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Zablokowany
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.