Drevolt pisze:A co z Procentem? Pisal jakis czas temu w temacie o samobojstwie jak to chcial popelnic samobojstwo wbijajac sobie noz w serce ale mu nie wyszlo. Teraz zauwazylem ze jego konto zostalo usuniete i tak sie zastanawiam czy nie sprobowal znowu.
hyperrealowicz/Procent/
EDIT : Shit, jednak nie...
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Bardzo spoko gość, szkoda chłopaka. Wyszedł z GBL i sstimow, uzależnil się od opio. RIP
posrednik pisze:Choć tego nie przeczytał, dawno takiej żenady wobec swojego zachowania nie odczuwalem.
[offtopic wycięto]
Powód: j/w
Jeżeli opio to pewnie z benzo, ale czy jesteście pewni że to opio było główną przyczyną? Jak się nie ma co się lubi, to się i stimy ładuje...
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Duce pisze:Dziwne uczucie kiedy umiera ktoś z kim jeszcze kilkanaście dni temu rozmawiałeś :-/ .
Duce pisze:Jeżeli opio to pewnie z benzo, ale czy jesteście pewni że to opio było główną przyczyną? Jak się nie ma co się lubi, to się i stimy ładuje...
Kurwa, aż jakoś tak głupio mi nawet o tym pisać... wtf.
Marlboro był dla mnie bardzo bliską osobą, znaliśmy się w realu. Jest to (zapewne nie tylko) dla mnie szczególnie trudna sytuacja, dlatego proszę o odrobinę szacunku i nie snucie żadnych domysłów. Marlboro_Red zmarł w nocy z piątku na sobotę, najprawdopodobniej z powodu przedawkowania. To jest chyba tyle, ile mogę wam na ten moment przekazać.
To straszne.. Rozmawiałam z nim codziennie, również tego samego dnia w którym odszedł. Takie rzeczy nie powinny się dziać.. Mimo wszystko mam nadzieję, że nasza znajomość wniosła choć trochę szczęścia do jego życia.
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
gadalem z nim ostatnio, min. na ten temat. prawdopodobnie przesadzil z u44770.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.