Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Edit: obniżony nastrój możesz po prostu olewać xd spróbuj robić coś zajmującego myśli w wolnym czasie, ja np. czytam sobie.
Z ciekawości: wyszedłeś z ciągu bo słabo robiło czy się ogarniasz?
Dochodzę do wniosku, że nie mogę być od niczego uzależniony fizycznie, gdyż zabieganie o ciągle posiadanie zapasu jakiejś substancji jest dla mnie zbyt dużym obciążeniem psychicznym zdrowotnym i finansowym
Nozer pisze:Dex i tramal, zle.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
(Jestem nowy w wątku)
Też tak macie, że w przypadku większości wrzutek tramal działa na was sporadycznie?
Ja jakiś czas temu przejadłem całą pakę retardów 200mg nie dorabiając się efektów poza zmułą. Ale ale, ostatnio zjadłem 400mg - było nieziemsko, bosko, spało się mega przyjemnie,
Dwa dni później? 500mg - Kompletne nic, ZERO efetów.
Cztery dni później? 800mg - Dwie godziny po zjedzeniu napad padaki, na tyle silny, że wybiłem sobie rękę ze stawu i nieźle poobijałem, byłem podobno nie przytomny dobre pół h. Ale zostawiając moje predyspozycje do epilepsji przejdźmy do faktu, iż w moim przypadku tramal mniej więcej wywołał tyle razy pożądane efekty (Nieziemski stan) Co niepożądanych (Drgawki).
Nie znam się szczególnie na opio, ale koda jedzona 3 razy - tyle samo razy dała pożądane efekty, tymczasem paka Tramalu leży i pewnie sobie poleży bo jak ma być na chybił trafił to ja dziękuję :)
Jednakże mając bardzo mega przyjemne jazdy po kodeinie z paczki Antidol 15 sądziłem, że większa dawka tramca zrobi to samo, albo i lepiej no i w sumie zrobiła, raz.
Dzisiaj podejdę wieczorem do tramadolu znowu, później wieczorem, chce 400mg rozpuścić w wodzie i godzinę przed wypiciem chce wziąć 400mg karbamazepiny, żeby nieco podnieść sobie próg drgawkowy, mam nadzieję, że będzie bogato bez nieprzyjemnych niespodzianek.
osłabia działanie,w ulotce nawet o tym piszą, dopuszczalna dawka wzrasta dwa razy (do 800 mg na dobę) przy stosowaniu karabmazepiny
ja w połączeniu z karbamazepiną tramca nie czuje wogóle
No normalnie nie mogę, 500mg tramca rozgryzonego poprzedzone 1mg alprazolamu który niedawno wpadł mi w ręce. Nawet ręce mi nie drżą.
Minęły już prawie 2h od wrzuty i już jest wyraźnie, tylko tym razem jestem trochę bardziej "uwalony", działanie przeniosło się bardziej w kierunku helupy, ale co najważniejsze tramal działa i to baaaardzo wyraźnie, nie wiem skąd to się bierze, ale jako, że zapas się kończy a faktycznie od czasu do czasu stosuje dawkę 50mg przeciwbólowo (Złamanie nadgarstka i bardzo dużo powikłań dzięki panu doktorowi, który nie brał swojej pracy na poważnie) także więc resztę sobie zostawię i pomimo faktu iż dzisiejszy wrzut się udał, stwierdzam, iż opiaty to nie moja bajka i raczej nie będę ich używał, jedynie stosował w razie potrzeby.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?