Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 25 / 2 / 0
Zgadzam się z tobą Uho, u mnie żadne ciepelko czy też euforia ani po kodeinie, ani tramadolu nigdy nie występowała. Jedynie takie wyjebanie i zobojętnienie przy jednoczesnej trochę większej empatii, do tego całkiem przyjemnie się grało pod wpływem tego. Prób i kilkoma krótkimi ciagami było kilkanaście, a dawki skrajnie różne, nawet 600 i 800 mg tramadolu. Może jeszcze delikatnie przyjemniejszy odbiór muzyki no i ten półsen jest dość fajny. Mimo tak małego spektrum działań idzie się w to wciągnąć, dlatego szczerze odradzam mając na uwadze skutki uboczne. Głównie kardiotoksyczność. Współczuję osobom, na które działa lepiej, bo sam wiem, że jeszcze kiedyś spróbuję.
  • 45 / 2 / 0
Hejo ptysie, mam pytanko, mianowicie mam problemy ze wzrokiem, pije kwaę i dalej zasypiam na siedząco, do tego mam zwidy. Hdybym dodała hydroksyzyny to raczej zadziałałoby cakiem nassenie, prawde?
Na górze tramadol,
na dole tramadol itd. :-p
  • 6199 / 439 / 12
brainless pisze:
Hdybym dodała hydroksyzyny to raczej zadziałałoby cakiem nassenie, prawde?
Tak.

BTW. Pytanie powinno być w dziale Miksy (są tam wątki tramadol-miksy-t36329.html i apteka-miksy-t242.html ).
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 45 / 2 / 0
Dziękuję za odpowiedź i radę ;) Szamanie następnej dawki od razu jak puściło nie było zbyt dobrym pomysłem. Właśnie zjem sobię 150mg. Yummy <3

Edit:
Admin powinien wiedzieć, że nie cytuje się posta znajdującego nad twoim :P
Na górze tramadol,
  • 3959 / 149 / 0
tramal mi cos pojebal w enzymach, 3 dni po wzieciu niecalych 400mg, DXM dlugo sie laduje i dziala inaczej.
niedojebanie genetyczne
  • 2538 / 215 / 0
Dziwne, na mnie dexiwo w ciągu tramalowym działało Ok, no prawie ok, bo ciśnienie dojebane w chuj i tętno, po na skrecie wrzucałem, dzień wcześniej tramal, następnie po przespanej nocy aż do wieczora bez tramala, skręt już łapał i w tedy DXM. Na 2 dzień po tripie, serce ładnie nakurwiało. opium spowalnia ładowanie dexa mam wrażenie, ostatnio małą dawkę opium przyjąłem, 3 h później 600 mg DXM, na pusty żołądek a kurwa wchodziło prawie 3 h ! Co normalnie wchodzi mi max 40 minut. Tak samo na afterze dexa opium działa zdecydowanie słabiej, dla czego tak się dzieje? Powinno kurwa mocniej na logikę a tu...
  • 672 / 127 / 0
dex i tramal, zle.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 993 / 50 / 0
eso pisze:
do tramca lepsze alko czy benzo w kwestii euforii, pewnie alko?

bialko, alko zabije tramca
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 45 / 2 / 0
Robię miesięczne przerwy w ciągach po 5 dni, dawki nie większe niż 325mg, :cool: ostatnio przedwczoraj mnie nie ugrzało. :-( Jeśli dziś znów nie klepnie mnie tramadol to jest pedałem :D
Na górze tramadol,
  • 1009 / 42 / 0
ja przez ok miesiąc przerobilem 100 tabsow po 200mg i 30 tabsow po 100mg. zredukowalem dawki i na końcu po odstawieniu zarzucam kode w ilości 150mg. minęło z 4 dni od ostatniej dawki i powiem wam, że spodziewałem się ze będzie gorzej.
Jedyne co mi doskwiera po tych paru dniach(bo pierwsze trzy były gorsze) to obniżony nastroj(bardzo) i jakieś rewelacje w jelitach. Bardziej zatwardzenie niż biegunka.
Ile jeszcze ten stan bedzie sie utrzymywać ? ze 2 tygodnie?
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.