- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Mianowicie czy połączenie Tramalu z Pabialginą P ( z allobarbitalem) powoduje jakieś wzmocnienie , zmianę fazy?
Jeśli tak to na jaką i jak działa ogólnie taki oto mix (allo + tram) ?
Proszę o pilną odpowiedź.
Dobrze niech stracę :) Domyślam się że nikt pewnie nie próbował.
Wystarczą zatem wypowiedzi teoretyków. :>
z takich połączeń to stosowałem fenobarbital oraz weronal dla urozmaicenia kody, całkiem nieźle było, fenobarbital lepszy bo rzeczywiście wzmacnia kode, weronal dodaje tylko sedacji
nie wiem jaką jest z dawkowaniem allobarbitalu ale jak weźmiesz trochę przed tramcem to nic złego się stać nie powinno,
miłej zabawy
Z kodeiną domyślam się że wzmocni fazę ale wypróbuję z tramcem- zobaczymy co się stanie :)
Jedynie martwi mnie propyfenazon , który jest dosyć toksyczny ( słabiej niż jego krewniak aminofenazon) ale zawsze bądź co bądź. Szkoda że nie ma samego allobarbitalu... :(
Pozdrowienia :)
ten post zapoczątkowuje wątek o miksach wszelakich substancji z Tramadolem. - surv
mam długą opiatową historię z tramalem, helem, oxy i fentanylem, jednak sie "ogarnalem" i schodze juz tylko na tramalu na dawkach poki co 1400-1600mg dziennie, ale planuje powoli do zera. i tak od 3 miesiecy robie mniej więcej, i pytanie mam - dostałem bardzo mocne piguły podobno, na bazie mdma + pewnie jakies mniej wazne syfki. i pytanie - czy cos zlego mi sie stanie? nastepnego dnia znow bede bral tramal (ok 1400mg pewnie). jak to widzicie? co mi grozi? jak realne jest to ewentualne zagrożenie? czego unikać jak się zdecyduje albo czego się spodziewać? bardzo bym prosił o konkrety, a nie domysły. i oczywiście jak najszybciej, bo jak wiadomo - cpuny muszą mieć natychmiast. ;) pozdraiwam]
[25 sie 2012, 22:26]
no nienawidzę Was, kiedy ktoś zatruje się cipaczem,deksem, jenkem albo zakaszle po buszku fajki starca bez wzwodu i pyta co mu sie stalo to odpowiedz w 5 minut. rozumiem jednak, że ciężko znać odpowiedz na to pytanie nie próbujac wcześniej tego mixu, to prawda. w każdym razie jestem glupi tak czy inaczej, bo planuje to zrobic w poniedziałek i sam wam dam odpowiedź na te pytania, jednak jakiekolwiek spekulacje też są mile widziane - co się wydarzy z organizmem?
Powód: Scalono.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Policjant w gangu narkotykowym. To funkcjonariusz z wodzisławskiej komendy
Miał stać na straży prawa, a był przestępcą. Jeden z członków gangu narkotykowego zatrzymanych na Śląsku to policjant wodzisławskiej komendy.
Uczniowie poszli sprzątać wyspę. Znaleźli worki z haszyszem
Niespodzianką zakończyła się dydaktyczna inicjatywa poświęcona ochronie środowiska naturalnego. Uczniowie z włoskiej wyspy Ischia, którzy poszli na akcję sprzątania lasu, znaleźli tam pięć kilogramów ukrytego w workach haszyszu o wartości około 40 tysięcy euro.
Konsumpcja marihuany i psychodelików na historycznie wysokim poziomie.
Od 2023 roku konsumpcja marihuany i psychodelików wśród dorosłych w wieku 19-30 oraz 35-50 lat osiągnęła historycznie wysoki poziom. Dane pochodzą z corocznego badania Monitoring the Future (MTF), które ukazuje zmieniające się trendy w używaniu substancji psychoaktywnych. W przeciwieństwie do rosnącej popularności tych substancji, konsumpcja papierosów, która przez dekady była dominującą formą uzależnienia nikotynowego, kontynuuje swój gwałtowny spadek, osiągając rekordowo niskie poziomy.