Niewielką ilość (główka zapałki) włożyłem pod język. Efektów brak. Dodałem jeszcze trochę. ale dalej nic.
Spróbowałem więc donosowo. I tu już lepiej. Lekkie pobudzenie umysłowe, chce się coś robić, ale bez szału, substancja jest słaba (no ale wziąłem niedużo). Przez chwilę czułem mrowienie na karku, całkiem przyjemnie. Działa trochę otępiająco, gapie się na jedną rzecz.
No i w zasadzie tyle, mam ochotę dorzucić więcej. Z butów to mnie nie wyjebało ale brałem kilka razy małe ilości. Donosowo 4 x 20 mg (tak na oko), lepiej od razu "większą" ilość.
Pepejson pisze:Tylko w tym rzecz, ze preferuje takie rzeczy niż typowe które jadą po serotoninie
DuchPL pisze: więc się pobaw pentedronem, lub kryształowym metkatem
A mnie naprawdę ethcat wypierdala porównywalnie do alfy!
Pepejson pisze:Pentedron to pusta stymulacja.DuchPL pisze: więc się pobaw pentedronem, lub kryształowym metkatem
A mnie naprawdę ethcat wypierdala porównywalnie do alfy!
tak btw. dzisiejsze ethcoty... sa strasznie słabawe - nie wiem, z czego oni to robią ale działanie i późniejszy ew. zjazd to już nie to.
Tylko jeść się nie chce.
bo ten puder nadaje sie do pchania karuzeli jedynei
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.