Niewielką ilość (główka zapałki) włożyłem pod język. Efektów brak. Dodałem jeszcze trochę. ale dalej nic.
Spróbowałem więc donosowo. I tu już lepiej. Lekkie pobudzenie umysłowe, chce się coś robić, ale bez szału, substancja jest słaba (no ale wziąłem niedużo). Przez chwilę czułem mrowienie na karku, całkiem przyjemnie. Działa trochę otępiająco, gapie się na jedną rzecz.
No i w zasadzie tyle, mam ochotę dorzucić więcej. Z butów to mnie nie wyjebało ale brałem kilka razy małe ilości. Donosowo 4 x 20 mg (tak na oko), lepiej od razu "większą" ilość.
Pepejson pisze:Tylko w tym rzecz, ze preferuje takie rzeczy niż typowe które jadą po serotoninie
DuchPL pisze: więc się pobaw pentedronem, lub kryształowym metkatem
A mnie naprawdę ethcat wypierdala porównywalnie do alfy!
Pepejson pisze:Pentedron to pusta stymulacja.DuchPL pisze: więc się pobaw pentedronem, lub kryształowym metkatem
A mnie naprawdę ethcat wypierdala porównywalnie do alfy!
tak btw. dzisiejsze ethcoty... sa strasznie słabawe - nie wiem, z czego oni to robią ale działanie i późniejszy ew. zjazd to już nie to.
Tylko jeść się nie chce.
bo ten puder nadaje sie do pchania karuzeli jedynei
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.