Do dragow trzeba miec silna psychike i troche juz poukladane w tym baniaku. Wiem, ze wiele ludzi wieszalo sie po dragach na dni, miesiace.. lata.. Nie przecze, sam znam pare osob.. Ale to nie kwestia tego, ze dana substancja zostaje w mozgu osoby na pare dni..miesiecy..lat.. Ona po prostu otwiera 'furtke' w mozgu do danych motywow (choroby psychiczne).. Czlowiek wtedy po danym tripie sie 'zawiesza', i nigdy juz nie jest taki sam jak byl..
colacao pisze: czyli po dropach nie ma takich chorych jazd ze ktoś mnie śledzi, obserwuje, ludzie na ulicy "wiedzą" albo chcą mi wpierdolić? (chodzi mi o paranoje po odstawieniu nie podczas trwania fazi)
Weź sie w końcu naćpaj to zobaczysz jak to jest i miejmy nadzieje przestaniesz pisać takie głupie posty.
Albo opcja dla bardziej wytrwałych: naucz sie czytać i prześmigaj przez forum.
Powinno Ci to wyjść na dobre, a mi tym bardziej, bo przestane sie wkurzać.
Weź sie w końcu naćpaj to zobaczysz jak to jest i miejmy nadzieje przestaniesz pisać takie głupie posty.
Albo opcja dla bardziej wytrwałych: naucz sie czytać i prześmigaj przez forum.
Powinno Ci to wyjść na dobre, a mi tym bardziej, bo przestane sie wkurzać.
doszukujac sie bledow u innych najpierw trzeba naprawic wszystkie w sobie ;-)
pozdrawiam
ps. jaką ładną mamy dzis pogode :D
jakie są różnice w skutkach ubocznych miedzy amfa a mdma, co w tym głupiego? a forum z założenia jest od tego żeby zadawać pytania, po co mam tracić czas i nerwy na szukanie odpowiedzi w duckduckgo czy huj wie czym, zadaje je tutaj proste - to twój twardy dysk na serwerze ze sie przypierdalasz za potencjalnie niepotrzebny nadmiar tekstu?
I sie ostro dopytuje o to co mnie interesuje, bo zastanawia mnie co sie bedzie działo z moją głową, a nie dostałem jeszcze satysfakcjonującej odpowiedzi, więc co sie czepiasz Maniek 17... i to jeszcze w taki ładny dzień:)
Jean Cocteau
Dzises Christ, czy ja pytam jak jest na fazie piglastej albo amfetaminowej?! nie czleniu, ja sie tylko chce dowiedzieć
jakie są różnice w skutkach ubocznych miedzy amfa a mdma, co w tym głupiego? a forum z założenia jest od tego żeby zadawać pytania, po co mam tracić czas i nerwy na szukanie odpowiedzi w duckduckgo czy huj wie czym, zadaje je tutaj proste - to twój twardy dysk na serwerze ze sie przypierdalasz za potencjalnie niepotrzebny nadmiar tekstu?
I sie ostro dopytuje o to co mnie interesuje, bo zastanawia mnie co sie bedzie działo z moją głową, a nie dostałem jeszcze satysfakcjonującej odpowiedzi, więc co sie czepiasz Maniek 17... i to jeszcze w taki ładny dzień]
Przeleciałem okiem przez Twoje posty...
Najpierw mówisz że nie masz możliwości skołowania nawet zielska, pytasz czy Ci nikt nie skmini, później że sobie żresz dropsy, że miałeś epizod w życiu z białym shitem, że to nie dla Ciebie, ale co do kurwy? Jadłeś i nie wiesz jakie są skutki po odstawieniu? O niee, czyżbyś pierdolił głupoty?? A jak i tak nie możesz sobie skołować to po co o to pytasz?
Ty nie chcesz tracić czasu i nerw bo Tobie sie nie chce szukać, a mi sie nie chce tego czytać.
Kiedyś pewien mądry człowiek powiedział: ,,Opcja Szukaj nie boli".
colacao pisze: ja sie tylko chce dowiedzieć jakie są różnice w skutkach ubocznych miedzy amfa a mdma
Po pixach branych w niewielkich ilosciach zniechęcających skutków ubocznych nie odczuwam (odczuwam tylko takie które nie są w stanie mnie od pix odciągnąć: pocenie rąk, szczękościsk, "wykręcony wygląd") ale jeśli zjadam je w większych ilościach albo 2 dni pod rząd - funduję sobie zwykle zjazd nastroju na nastepny dzień lub 2.
Czytając o skutkach ubocznych E dowiedziałem się że jest problem z badaniem szkodliwości wśród zjadaczy ponieważ w zasadzie wszyscy też palą zioło, więc za pogorszenie pamięci (w dłuższym okresie czasu) nie musi odpowiadać MDMA.
Skutki uboczne Speeda i MDMA ciężko porównać ponieważ pixy je się zdecydowanie rzadziej. Nie sądzę żeby na forum znalazł się ktoś połykający je np. przez pół roku co drugi dzień :)
ps. a co do tekstu "opcja szukaj nie boli" to można by polemizować
Roznica miedzy fuką a mdma lezy w twoim organizmie. Nie wiesz jak na to zareagujesz. nie wiesz jak twoj organizm przyjmnie narkotyki. I to jest w nich piękne.
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.