Wszelkie perfumy to od razu czerwona flaga i pyranie wszystkiego i wszystkich, gruntownie. Jak pies świruje od zapachów, to daje o tym znać.
Sam kiedys z US przywozilem sobie heroine i kokaine; pare gramow, na wlasny uzytek. Pakowalem to w pieprz i wsadzalem to do bagazu(nie podrecznego). Nigdy nie mialem problemow.
chusajn pisze:Chujowa rozkmina, bo cały autobus ląduje na dołku i wszystkich biorą na 48. Jak już ruchać przypał to sobie, a nie innym. A wiem to stąd, że znajomi jechali na Lost Theory z Ozory rok temu i oczywiście autobus został przepyrany, w luku bagażowym znaleziono plecak pełen dragów, do którego nikt się nie przyznał. Wszyscy wylądowali w areszcie do czasu zdjęcia i porównania odcisków palców.
Podobna sytuacja - znajdujemy wycieczkę szkolną (
dejvis pisze:
Podobna sytuacja - znajdujemy wycieczkę szkolną (to tylko gdybanie, nie wieszajcie na mnie psów), która jedzie do interesującego nas państwa, dowiadujemy się w jakim mieście i hotelu się zatrzymują, podkładamy pakunek (znów podwozie autokaru). Na miejscu już czeka nasz człowiek (lub my jedziemy za autokarem), odbiera paczuszkę. Nie wiem czy takie autokary z dziećmi są kontrolowane psami, chyba raczej nie. Zastanawia mnie jaka byłaby reakcja służb na znalezienie tak ukrytego pakunku w autobusie z dziećmi? (cały czas gdybam)
dejvis pisze:Nie rozumiem co te zdjęcie ma do moich postów.
"Jak działa jamniczek"
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.