Wszelkie perfumy to od razu czerwona flaga i pyranie wszystkiego i wszystkich, gruntownie. Jak pies świruje od zapachów, to daje o tym znać.
Sam kiedys z US przywozilem sobie heroine i kokaine; pare gramow, na wlasny uzytek. Pakowalem to w pieprz i wsadzalem to do bagazu(nie podrecznego). Nigdy nie mialem problemow.
chusajn pisze:Chujowa rozkmina, bo cały autobus ląduje na dołku i wszystkich biorą na 48. Jak już ruchać przypał to sobie, a nie innym. A wiem to stąd, że znajomi jechali na Lost Theory z Ozory rok temu i oczywiście autobus został przepyrany, w luku bagażowym znaleziono plecak pełen dragów, do którego nikt się nie przyznał. Wszyscy wylądowali w areszcie do czasu zdjęcia i porównania odcisków palców.
Podobna sytuacja - znajdujemy wycieczkę szkolną (
dejvis pisze:
Podobna sytuacja - znajdujemy wycieczkę szkolną (to tylko gdybanie, nie wieszajcie na mnie psów), która jedzie do interesującego nas państwa, dowiadujemy się w jakim mieście i hotelu się zatrzymują, podkładamy pakunek (znów podwozie autokaru). Na miejscu już czeka nasz człowiek (lub my jedziemy za autokarem), odbiera paczuszkę. Nie wiem czy takie autokary z dziećmi są kontrolowane psami, chyba raczej nie. Zastanawia mnie jaka byłaby reakcja służb na znalezienie tak ukrytego pakunku w autobusie z dziećmi? (cały czas gdybam)
dejvis pisze:Nie rozumiem co te zdjęcie ma do moich postów.
"Jak działa jamniczek"
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.