Efekt: koleś z pracy dopierdolił mnie do szefa ze sie najebalem w godzinach pracy.
2 tygodnie nie odezwałem się do kurwy słowem.
Amplifa pisze:No ja pisalem w tamacie obok ale napisze i tutaj.
-Zabil bym sie lezac na plecach i rzygajac (ktos w parku mnie na bok przewrocil)
-Nie dosc ze bylem najebany i mnie niesli to jakis skurwysyn mi wyjebal z butli w ryj.
-Budze sie z rana a tam psy w domu :D
-Sprawy w sadzie,karalnosc,mandaty na okolo 800zl + koszty sadaowe i inne okolo 600 zl
I w sumie to tyle, dlatego teraz z alko skonczylem. Ostatni raz grubo pilem w grudniu tamtego roku
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Raz tak przy ognisku większość siedzi a ten kawałek od ogniska stoi, gacie w dół i pucuje torpedę
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ale najwiekszego przypalu przez alko narobilem sobie rzucajac sie na policemana co zakonczylo sie dolkiem, sprawa w sadzie, jebitnymi mandatami i zawiasami na 3 lata.
ale to wypilem 2x 0.5l denaturatu w dosyc krotkim tępie
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia
Der Reichsspritzenmeister
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?