Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1587 / 11 / 0
Mam nadzieję, że nie było takiego tematu.
Ogólnie jest na tym forum wiele osób, które twierdzą, że po jednym, bardzo mistycznym tripie, czują się tak jakby stale podłączeni do świata, do tego stopnia, że przestali odczuwać potrzebę brania czegokolwiek, bo i tak żyją "tu i teraz". Niekoniecznie są to osoby praktykujące zen, spotkałam się nawet z człowiekiem, który po DXM-owej sigmie przestał brać dragi, a życie sprawia mu olbrzymią przyjemność , poza tym ma ciągle rozszerzone źrenice ;)
Mi osobiście "zawiesiło się " LSA, ale daje mi ono tylko efekty wizualne, a mój sposób myślenia cały czas jest właśnie zdeterminowany przez ego, nie zawsze umiem żyć "tu i teraz"... W sumie to zazdroszczę takim osobom jak Abli, czy Newbie ;)
Macie jakieś rady na to, żeby trip tak odmienił życie? Moje ostatnie przeżycie wiele zmieniło, umiem hamować niektóre wybryki mojego umysłu bardzIej niż kiedyś i wiem w jaki sposób poradzić sobie z problemami, po prostu spróbuję rozkminić moje życie tak jak wtedy. ALe do Newbie'go mi i tak daleko.
  • 2362 / 28 / 0
Przestań ćpać i sama odmień swoje życie przez pracę nad sobą, psychodelik nie odjebie za ciebie całej roboty. Może co najwyżej pokazać niektóre elementy w innym świetle niż dotychczas je widziałaś. A trip raportami się nie sugeruj bo kogoś mogła fantazja ponieść
BS
  • 3129 / 26 / 0
Derb wyczerpał temat. Nie ćpaj tylko zacznij żyć.
High, how are you?
  • 1587 / 11 / 0
ALe po prostu obserwując pewnych użytkowników, widzę, że trip zdecydowanie odmienił ich sposób myślenia, więc taka opcja jest możliwa.
  • 3129 / 26 / 0
Jest też możliwe, że wygrasz w toto lotka. Tylko co z tego? Może inaczej - zacznij hardkorowo ćpać, zwiększysz szansę na przeżycie tego ostatecznie oświecającego tripa :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 28 grudnia 2011 przez chusajn, łącznie zmieniany 1 raz.
High, how are you?
  • 657 / 7 / 0
Oswiecajacy trip to taki, ktory po uniesieniu stawia na nogi
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Albo otwiera wieko trumny, takie totalne oświecenie - "dlaczego ja sobie to zrobiłem/am?"
BS
  • 883 / 10 / 0
Miej wyjebane, a będzie ci dane.

Nastawiając się na przełomowego tripa, nic się nie zmieni.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 228 / 1 / 0
Romantyczka powinna dostać tytuł mistrzyni dorabiania filozofii do ćpania, i nie powiem sam miałem duchowe uniesienia po dragach ale wypadało wkońcu zdać sobie sprawę, że to tylko ćpanie.
Chcesz czegoś prawdziwego "tu i teraz" - zrób to na trzeźwo.
  • 657 / 7 / 0
na oswiecający trip są różowe recepty
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.