Dzisiaj wrzuciłem 300 mg i na peaku było chyba optymalnie, tylko po godzinie zaczyna szybko się osłabiać niestety. Ale i tak potwierdzam, że jak na legalny proszek, działa całkiem dobrze.
16 lipca 2019DorianGray pisze: Nie no, wiadomo, że fenidaty to wyższa liga, ale po paru latach chciałem zobaczyć, jak to jest na mniej więcej trzeźwo.
Dzisiaj wrzuciłem 300 mg i na peaku było chyba optymalnie, tylko po godzinie zaczyna szybko się osłabiać niestety. Ale i tak potwierdzam, że jak na legalny proszek, działa całkiem dobrze.
Dziala świetnie.
Mam tylko pytanie odnośnie interakcji z dwoma substancjami: klonazepamem i LSD. Dzisiaj na pewno wezmę wieczorem 2 mg klona. Jak jutro rano wezmę fenylopiracetam to w ogóle zadziała? Osłabione działanie nie przeszkadza mi, chcę tylko uniknąć negatywnych interakcji. W przypadku LSD, czy podbija tak samo jak inne nootropy? 48 godzin po klonie będę właśnie brał kwasa i boję się, że nawet po takim czasie działanie psychodelika będzie lekko osłabione, więc chcę czymś podbić, a wolę unikać zarówno trawy jak i DXM. @AnnaS
Fenylopiracetam na pewno podbije ci LSD. Wszystkie racetamy podbijają.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A jak podbijać nim LSD? Wziąć go przed kwasem, np. godzinkę, czy razem? Myślałem też, żeby 2 godziny przed LSD wziąć mikrodawkę DXM (30-45 mg), tylko żeby obniżyć tolerancję.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.