Dzisiaj wrzuciłem 300 mg i na peaku było chyba optymalnie, tylko po godzinie zaczyna szybko się osłabiać niestety. Ale i tak potwierdzam, że jak na legalny proszek, działa całkiem dobrze.
16 lipca 2019DorianGray pisze: Nie no, wiadomo, że fenidaty to wyższa liga, ale po paru latach chciałem zobaczyć, jak to jest na mniej więcej trzeźwo.
Dzisiaj wrzuciłem 300 mg i na peaku było chyba optymalnie, tylko po godzinie zaczyna szybko się osłabiać niestety. Ale i tak potwierdzam, że jak na legalny proszek, działa całkiem dobrze.
Dziala świetnie.
Mam tylko pytanie odnośnie interakcji z dwoma substancjami: klonazepamem i LSD. Dzisiaj na pewno wezmę wieczorem 2 mg klona. Jak jutro rano wezmę fenylopiracetam to w ogóle zadziała? Osłabione działanie nie przeszkadza mi, chcę tylko uniknąć negatywnych interakcji. W przypadku LSD, czy podbija tak samo jak inne nootropy? 48 godzin po klonie będę właśnie brał kwasa i boję się, że nawet po takim czasie działanie psychodelika będzie lekko osłabione, więc chcę czymś podbić, a wolę unikać zarówno trawy jak i DXM. @AnnaS
Fenylopiracetam na pewno podbije ci LSD. Wszystkie racetamy podbijają.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
A jak podbijać nim LSD? Wziąć go przed kwasem, np. godzinkę, czy razem? Myślałem też, żeby 2 godziny przed LSD wziąć mikrodawkę DXM (30-45 mg), tylko żeby obniżyć tolerancję.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata