Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
18 września 2019nedzny pisze: Czerwone i szare 6ix9ine. Jakieś info? Z tego co znalazłem czerwony ma 257mg niestety o szarym żadnych informacji a nie wiem w który celowac
czerwone mocne - ja 85kg - polowa i troche nadgryzlem
wjazd ok. 30-40 min
najpier cieplo, lekki strach rozmowa sam ze soba ze bedzie dobrze i... myzyka pikenie wjachala, kolory sie wyostrzyly, usmiech, lekki scisk szczeny - guma pomogla. Było pieknie i wszyscy do okola byli piękni
Kumpel ok 95 kg, wjechal z cala i troche go powyginalo, z godziny na zagerku mowi ze nie pamięta.. Wg mnie za mocno
trzymalo do 3h pozniej poprawka z resztki i polowy szarej.
Nastepnego dnia szara kumpla w ogole nie ruszyla... Jest znacznie slabsza.
Czerwona smaczniejsza.
milego tripu!
Kolor: szary/brazowy
Kształt: trójkąt z zaokrąglonymi bokami
Logo: Tesla z drugiej strony przedzialka
Gdzie kupione: Opolskie
Kiedy kupione: wrzesien
Dodatkowe komentarze: słyszałem że na apvp ale chcę się dowiedzieć dokladniej
Nazwa: kupa emoji
Kolor: szary?
Kształt:trójkąt z zaokrąglonymi bokami
Logo: kupa emoji
Gdzie kupione: Opolskie
Kiedy kupione:wrzesien
Dodatkowe komentarze:
Nazwa:maybach
Kolor:zółty
Kształt: trójkąt z zaokrąglonymi bokami
Logo:maybach
Gdzie kupione:opolskie
Kiedy kupione:wrzesien
Dodatkowe komentarze:
kolor: czerwony
kształt: serce
logo: wybity napis love, z drugiej strony sex
gdzie kupione: śląskie
kiedy kupione: wrzesień
próbował ktoś ich? dobre to?
22 września 2019mothersdaughter pisze: nazwa: love/sex
kolor: czerwony
kształt: serce
logo: wybity napis love, z drugiej strony sex
gdzie kupione: śląskie
kiedy kupione: wrzesień
próbował ktoś ich? dobre to?
Czy ktoś tutaj dziś obecnie zgromadzonych poda mi jakieś kolwiek informacje na temat Tych krążków
Będę wdzięczna za dość szybkie odpowiedzi,bo wieczór mi już mija
Scalono z wątkiem opisów piguł. taurinnn
Kolor: żółty
Kształt: Granat (taki ręczny, wybuchowy)
Logo: Granat
Gdzie kupione: Poznań
Pytanie czy ktoś coś wie o takim kółku? Ma to być MDMA, koledzy mówią, że jest ok.
NieMamNika pisze:Nazwa: Granat
Kolor: żółty
Kształt: Granat (taki ręczny, wybuchowy)
Logo: Granat
Gdzie kupione: Poznań
Pytanie czy ktoś coś wie o takim kółku? Ma to być MDMA, koledzy mówią, że jest ok.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.