Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Czy był ktoś z was w pracy porobiony koka? Jak wasze wrażenia? Janosobiacie unikam jak ognia pojawiania się zrobiony w pracy ponieważ mam jazdę że wszyscy wiedzą. Wyobrażam sobie taką sytuację ale dawka musiałaby być mała aby nie było żadnych skutków ubocznych jak wysokie ciśnienie i tentno oraz chęci na dorzutke. W zasadzie jeśli po jakimś specyfiku miałbym się zjawić w pracy no to jednak najlepiej aby była to królowa.
Czy twoim zdanie dwu letniaprzerwa od koki będąc uzależnionym wyzerowała by tolerancję?
Przepraszam za offtop
przeniesiono ~ kwik
Czy coś się stanie jak dzisiaj przyszponce 2g całe ogólnie to zjadłem ponad 1.5g i pytam bo w niedzielę do roboty trzeba i chcialbym przeżyć zwale jeszcze dziś i moc się zjarac więc czy jest taka opcja po zjedzeniu 2g Coco nosem ja zacząłem od godziny jakoś 23:30 dwie zajebałem pojechałem po zioło po jakoś 38min zacząłem już konkretnie co 15/25min pasek co o tym sądzicie dzięki za szybką odpowiedź z góry
przeniesiono ~ kwik
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.