- Czysta kodeina (fosforan kodeiny - to akurat w PL. Od niej zaczynałem)
- Vicodin (Hydrocodone - w USA lek tak powszechny, jak u nas tramal)
- Psilocybe cubensis (dostałem w prezencie - Chile)
- kokaina (Chile - nadmieniam, bo jej czystość musiała bić na głowę 90% towaru, który jest w obiegu w Europie. W dodatku kupiona "za grosze". 10 000 pesos = 62PLN)
Natomiast z stimów/euforykow był to mefedron następnie 34dmmc w miksie z klonami.
To samo alfa w miksie z clonazolamem.
3 dragi dające największą frajdę.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
3,4-CTMP, czyste, anie rozciery. Substancja też zniknęła z rynku.
MXM
Modafinil
2-FMA
4-FA
6-MAPB
Dużo różnych słabo przebadanych przez użytkowników nootropów.
Może nie są to najlepsze substancje, ale patrzyłem głównie na ilość postów w wątkach.
- ketamina (kiedyś ampułki ketanestu, później krystaliczny proszek ogarnąłem)
- metamfetamina na tyle czysta, że po opaleniu fajki z mlecznego osadu była zupełnie czysta, jak nowa
- DOPR i DOM (STP)
- C30-NBOMe
- Deschloroetizolam
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
ale takie LSD, 2C-B, diazepam i trampki są raczej popularne i szeroko dostępne
Deschloroetizolam- dzięki za przypomnienie, muszę sobie tego poszukać w jakimś sklepie :D
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.