Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 12495 / 2425 / 0
Oto moja lista.

- Czysta kodeina (fosforan kodeiny - to akurat w PL. Od niej zaczynałem)
- Vicodin (Hydrocodone - w USA lek tak powszechny, jak u nas tramal)
- Psilocybe cubensis (dostałem w prezencie - Chile)
- kokaina (Chile - nadmieniam, bo jej czystość musiała bić na głowę 90% towaru, który jest w obiegu w Europie. W dodatku kupiona "za grosze". 10 000 pesos = 62PLN)
  • 1009 / 42 / 0
Ja najlepiej wspominam oxykodon z opiatow/opioidow.
Natomiast z stimów/euforykow był to mefedron następnie 34dmmc w miksie z klonami.
To samo alfa w miksie z clonazolamem.
3 dragi dające największą frajdę.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 1680 / 266 / 0
Faktycznie, rarytasy jak złote jajka Faberge albo skrzypce Stradivariusa.
Największy przegryw na forum
  • 2 / / 0
Raz zdarzyło mi się nabyć cubensis golden teacher w polsce to raczej nie lezy w piwnicy u kazdego seby oevy spektakularne niezapomniany trip
  • 397 / 32 / 7
Maam mam mam przypomniałęm sobie to... chyba się pisze woonga, wunga... taki proszek palony z mj był..i podbijał mserio jej dzialanie.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 732 / 57 / 0
Najrzadzsze rarytasy jakie mialem okazje jesc to Ketaminka i czysta, ale taka naprawde czysta i klepliwa amfetamina
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 286 / 12 / 0
4,4-DMAR chyba sporo osób próbowało, ale teraz zupełnie niedostępna rzecz. Jedna z lepszych euforii w życiu.
3,4-CTMP, czyste, anie rozciery. Substancja też zniknęła z rynku.
MXM
Modafinil
2-FMA
4-FA
6-MAPB
Dużo różnych słabo przebadanych przez użytkowników nootropów.
Może nie są to najlepsze substancje, ale patrzyłem głównie na ilość postów w wątkach.
  • 581 / 91 / 6
Żadne turbo rarytasy, ale niech będzie:
- ketamina (kiedyś ampułki ketanestu, później krystaliczny proszek ogarnąłem)
- metamfetamina na tyle czysta, że po opaleniu fajki z mlecznego osadu była zupełnie czysta, jak nowa
- DOPR i DOM (STP)
- C30-NBOMe
- Deschloroetizolam
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 3446 / 716 / 9
meskalina, ketamina, MXE, LSD, Crack, DOM, 2C-B, Strzał z 80 mg diazepamu, i mix trampek+rolka.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 286 / 12 / 0
W sumie to MXE teraz można nazwać rarytasem :D
ale takie LSD, 2C-B, diazepam i trampki są raczej popularne i szeroko dostępne
Deschloroetizolam- dzięki za przypomnienie, muszę sobie tego poszukać w jakimś sklepie :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.