Takze ja nie jestem zwolennikiem.. a ktośz was próbował "sushi"? ( Tak Choodzi o to że mamy śledzika i Ryż zajebiste sushi, haha ale smieszne kurwa )
Pizda od dobrego ryżu dlaczego jest taka dobra ?od jego działania które skroiło działanie pikolaka do stanu który jest po prostu optymalny i nie ma najmniejszego sensu przy nim gmerać i cos jeszcze dodawac. To też jesli na dobrego pikolaka zajebie się fetunga ten miesza stan upojenia po piko se spidem , fazy sie wg mnie wykluaczaja. i nie robi sie źle ale jakoś tak dziwnie nie ma synergii , nic, dobra najebałem się historyjek z rękawa wystarczająco, wasza kolej
metę miałem okazję spróbować ale w żadnym mixie (oczywiście poza alko i THC), za to fetę próbowałem z koksem i betakryszyalami (i pewnie czymś jeszcze) to zazwyczaj było zbyt grubo (jedynie z pixami jest w miarę git), pikawa zapierdala na najwyższych obrotach, w bani totalny rozpierdol a zwała dzień po to męczarnia
mixy stimów są bardzo niebezpieczne a meta z fetą to podejrzewam jebniecie z pierdolnieciem — jestem tylko ciekawy czy ktoś miał okazję testować w jednej pompce
Ja kiedys probowalem fety do alko to stracilem przytomnosc i jebnalem lbem w biurko.
Zwala byla potezna na nastepny dzien .
A ten ziomek co czestowal bral to normalnie do pracy i wciskal jakies odkurzacze.
Po tym incydencie jeszcze dwa lata nic nie cpalem a pozniej dopiero to forum odkrylem
Jeszcze ze dwa razy bylem czestowany feta, ale juz po beta kstonowych przygodach, znalem 2 fa. Wciagnalem sporego nita to aby pocic sie zaczalem .
Lepiej już samego piko walnac niz obecne fety paracetamole i zarowki zgniecione .
Czekam az ktos mnie poczestuje porzadną fetą. Naelektryzuje mnie jak fluoroamfa od gienka.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
feta + mefedron= raj, jedna z najlepszych faz ale trzeba dobrac optymalne dawki.. i trza uwazac -mozna łatwo przestrzelic
feta+ MDMA = bajka
feta+ prega = kosmos
Próbowali Panowie?:P
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.