Takze ja nie jestem zwolennikiem.. a ktośz was próbował "sushi"? ( Tak Choodzi o to że mamy śledzika i Ryż zajebiste sushi, haha ale smieszne kurwa )
Pizda od dobrego ryżu dlaczego jest taka dobra ?od jego działania które skroiło działanie pikolaka do stanu który jest po prostu optymalny i nie ma najmniejszego sensu przy nim gmerać i cos jeszcze dodawac. To też jesli na dobrego pikolaka zajebie się fetunga ten miesza stan upojenia po piko se spidem , fazy sie wg mnie wykluaczaja. i nie robi sie źle ale jakoś tak dziwnie nie ma synergii , nic, dobra najebałem się historyjek z rękawa wystarczająco, wasza kolej
metę miałem okazję spróbować ale w żadnym mixie (oczywiście poza alko i THC), za to fetę próbowałem z koksem i betakryszyalami (i pewnie czymś jeszcze) to zazwyczaj było zbyt grubo (jedynie z pixami jest w miarę git), pikawa zapierdala na najwyższych obrotach, w bani totalny rozpierdol a zwała dzień po to męczarnia
mixy stimów są bardzo niebezpieczne a meta z fetą to podejrzewam jebniecie z pierdolnieciem — jestem tylko ciekawy czy ktoś miał okazję testować w jednej pompce
Ja kiedys probowalem fety do alko to stracilem przytomnosc i jebnalem lbem w biurko.
Zwala byla potezna na nastepny dzien .
A ten ziomek co czestowal bral to normalnie do pracy i wciskal jakies odkurzacze.
Po tym incydencie jeszcze dwa lata nic nie cpalem a pozniej dopiero to forum odkrylem
Jeszcze ze dwa razy bylem czestowany feta, ale juz po beta kstonowych przygodach, znalem 2 fa. Wciagnalem sporego nita to aby pocic sie zaczalem .
Lepiej już samego piko walnac niz obecne fety paracetamole i zarowki zgniecione .
Czekam az ktos mnie poczestuje porzadną fetą. Naelektryzuje mnie jak fluoroamfa od gienka.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
feta + mefedron= raj, jedna z najlepszych faz ale trzeba dobrac optymalne dawki.. i trza uwazac -mozna łatwo przestrzelic
feta+ MDMA = bajka
feta+ prega = kosmos
Próbowali Panowie?:P
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.