Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Na koniec wylizanie kapsla i wpierdolenie filtra
Czy to ma prawo działać? bo chyba rolka i klon słabo rozpuszcza?
do tych Twoich "wystarczy" jakąś filtracje bym dołączył
13 grudnia 2021klemcio97 pisze: Czy ktoś mógłby doradzić mi jak zrobić roztwór do wstrzykiwania klorazepanu? W wikipedii pisze, że jest on rozpuszczalny w wodzie. Czyli wystarczy kupić ampułkę soli fizjologicznej albo wody do wstrzykiwan, rozpuścić proszek z kapsułek i można kłuć? Chciałbym zapodac 70mg klorazepanu, czy da radę rozpuścić to w jednej ampułce? Jakiej igły użyć? Strzykawka myślę że 5ml się nada. Jeśli ktoś ma jakieś porady chętnie skorzystam :)
ale do rzeczy, bierzesz łyżkę, wysypujesz zawartość kapsułek, dolewasz (moim zdaniem starczy 2ml) wody, mieszasz aż się rozpuści. ja zawsze podgrzewam, benzo też (najczęściej biorę alpre) takie przyzwyczajenie z opio. wrzucasz filterek od szluga albo zwinięty w mała kulkę (żeby jak najmniej zostało na filtrze) płatek kosmetyczny i zaciągasz do pompy.
strzykawkę bym wziął 2ml bo z 5ml to ci zajmie wieki wstrzyknięcie tego
igłę do zaciągnięcia r-r z łyżki weź sobie 0,5 albo 0,6
a igłę do pukania to im mniejsza tym lepsza bo mniej inwazyjna (i też trochę mniej boli jak nie jesteś przyzwyczajony do kłucia) więc najlepiej to 0,3 ale ciężko je dostać ostatnio, więc 0,4 albo 0,45 jak nie będzie to 0,5 też luz
Ale chuj z tym, chcesz wiedzieć? Relanium, ale w formie ampułek - jak dojebiesz solidną dawkę tj. 60 mg+ to poczujesz. Alternatywą jest zjedzenie całej paczki Relanium 5 mg 20 tab, czyli wychodzi 100 mg dojapnie na raz, ale BEZ INNYCH SUBSTANCJI PSYCHOAKTYWNYCH WE KRWI. Mówię o tym, bo sam tak zrobiłem i to był jedyny raz, kiedy diazepam mnie zajebiście porobił.
Bez kitu, chłopie, idź na detoks od benzodiazepin, bo sam sobie nie poradzisz.
No więc tak :
jeżeli rozpuszczalność klonazepamu w wodzie jest bardzo słaba to w acetonie ponoć jest to 30 mg na ml w 25 st. C wg stron typu pubchem, drugbank itp.
No więc jeżeli 1-2 tabletki 2mg skruszone na pył zaleje 2ml acetonu bezwodnego dokonam ekstrakcji wytrząsając całość w zamkniętej małej buteleczce, a później przefiltruje to klonazepam powinien przejść do acetonu.
Wtedy już tylko zostaje odparować aceton a taka ilość przy jego temperaturze wrzenia rzędu 60st C to po odparowaniu do końca powinien mi zostać niewielki kryształek bądź proszek niekoniecznie białego koloru.
Teraz już tylko zalać tą wodą przefiltrować i podać dożylnie.
Co Wy na to ? Robił tak ktoś ? Aceton bezwodny jest bardzo tani a z tego co sprawdzałem to większość klasycznych benzodiazepin typu diazepam, lorazepam, Bromazepam itp w rozpuszczalnikach organicznych typu aceton, metanol ma wystarczającą rozpuszczalność, o wiele większą niż w wodzie. Dodatkowo używając acetonu a później odparowując go zostajemy z czystym produktem do rozpuszczenia w wodzie (o ile ta metoda zadziała ale czemu miała by nie zadziałać jeżeli wyraźnie piszę że rozpuszczalność - w moim przypadku klonazepamu w acetonie to dokładnie 31mg/ml przy 25st C)
Więc co by tu miało się nie udać.
Dzięki temu na końcu zostajemy z WODNYM roztworem klonazepamu który nie podrażni lub całkiem nie spali żył jeśli ktoś już ma mocno zajechane wszystkie kable jak to jest gdy robi się roztwór w etanolu i glikolu propylenowym.
Tak, wiem, można użyć kropli glicerolowych które kosztują kilka złotych w aptece i dodać kilka kropli do takiego roztworu na etanolu jednak co z tego że nie odczujemy pieczenia dzięki ww. kroplom skoro poza tym negatywne dla żył efekty nie znikną.
Interesuje się intensywnie tym tematem ale zabierałem się za to od dłuższego czasu.
Tak czy siak chce spróbować dobrze zrobionego roztworu klonazepamu z tabletek w jednej pompce z majką. Tylko raz miałem oryginalną ampułkę Clonazepamu ale przez załadowanie najpierw midazolamu również z ampułki a później Clonazepamu i.v. obudziłem się rano z igłą w żyle. Tylko że wtedy miałem nikłą tolerke na benzo a teraz wiem że 2mg klona nawet uwzględniając powiedzmy 30% strat będzie idealną dawką do miksu z morfiną.
Co o tym sądzicie ?
Coś z czym nikt nie godzi się..."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/zrzut_ekranu_z_2024-09-23_11-41-33.png)
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/browar.jpg)
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów
Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/pap_20250205_215.jpg)
Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy
Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/178-276058.jpg)
Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone
Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.