Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 221 / 32
Byś się zdziwił co jarek napierdala.. On może być jak wujek stalin czy ten drugi z wąsikiem
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 47 / 3 / 0
MXE
25I-NBOMe - nie wiem czemu ludzie się tak ich boją a nie boją się alfy czy tam podobnego syfu
morfina- Nie wiem czy da się raz
metadon
3MMC
  • 1195 / 221 / 32
@Pawellnie metadon?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2571 / 532 / 0
Jeszcze napisz, że dożylnie ten metadon %-D
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 1147 / 227 / 7
To zależy od punktu siedzenia. Komuś kto nie próbował niczego zaproponowałbym tylko:
- grzyby psylocybinowe
- jakiś nieuzależniający dysocjant, nie próbowałem szałwii wieszczej więc nie mogę polecić, ale 2-OxO-PCE też wydaje się spełniać tę funkcję. ketamina może się za bardzo spodobać.

Jak ktoś pije alko i mu się podoba, to zaproponowałbym kavę kavę jako zdrowszą alternatywę.

Natomiast jak ktoś już jest psychonautą i/lub politoksy i nie musimy się zastanawiać nad skutkami moralnymi to:
- ketamina lub MXE - bo warto doświadczyć takiej zmiany perspektywy patrzenia na świat
- 5-meo-mipt i 4-HO-MiPT w nie za dużych dawkach - unikalne euforyczne psychodeliki dobrze zastępujące przereklamowane MDMA
- 5-MAPB - osobiście obecnie nie lubię empatogenów, ale jak jeszcze je lubiłem to ten był najlepszy.
- DMT - a to anksjolityczny psychodelik. dlaczego nie poleciłbym komuś niebiorącemu? bo jakoś mnie ciągnie do małych dawek, bardziej niż do grzybów
- marihuana przy dobrej muzyce
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1 / / 0
DMT na pewno
  • 505 / 110 / 0
Warto spróbować jedynie psychodelików, reszta nie ma sensu
  • 361 / 49 / 0
Dziwne, że tak mało z was pisze o 2-cb jedna z fajniejszych nie uzależniających substancji psycho.
Mniejsze dawki = się udany seks :D
Wiekszę mrrrrrrrrrrr fajna faza wizualna plus niesamowite odczucia.

Jeśli gdzies dostaniecie to celujcie w NASA ROCKET :)
Cogito ergo sum
  • 577 / 177 / 0
Czego warto spróbować? To zależy od tego czego ktoś szuka i jakie jest gotowy podjąć ryzyko.

Klasyczne psychodeliki zdają się oferować największe korzyści przy dość niskim ryzyku (oczywiście jeśli są używane w odpowiedni sposób). Te najbardziej sprawdzone, łatwo dostępne i użyteczne to LSD oraz grzyby psylocybinowe.

Co do wszystkich innych substancji to już zależy od osoby. Takie "możliwie warte spróbowania substancje" to:
-MDMA
-5-MeO-DMT
-DMT
-jakiś dysocjant (np. ketamina lub DXM)
-Szałwia wieszcza
-N2O

Oraz ewentualnie także bardziej niebezpieczne rzeczy:
-metamfetamina (lub coś podobnego)
-jakieś opio
-jakiś deliriant (benzydamina lub dimenhydrynat, ewentualnie Z-drugs)
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 10 / / 0
15 sierpnia 2021Vetulani44 pisze:
Jeszcze napisz, że dożylnie ten metadon %-D
Akurat ludzie na odwyku opowiadali takie historie. Czy są prawdziwe nie wiem bo akurat się na tym nie znam.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2021 przez Liverz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.