Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 1195 / 223 / 32
Byś się zdziwił co jarek napierdala.. On może być jak wujek stalin czy ten drugi z wąsikiem
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 47 / 3 / 0
MXE
25I-NBOMe - nie wiem czemu ludzie się tak ich boją a nie boją się alfy czy tam podobnego syfu
morfina- Nie wiem czy da się raz
metadon
3MMC
  • 1195 / 223 / 32
@Pawellnie metadon?
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2792 / 600 / 0
Jeszcze napisz, że dożylnie ten metadon %-D
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1151 / 230 / 7
To zależy od punktu siedzenia. Komuś kto nie próbował niczego zaproponowałbym tylko:
- grzyby psylocybinowe
- jakiś nieuzależniający dysocjant, nie próbowałem szałwii wieszczej więc nie mogę polecić, ale 2-OxO-PCE też wydaje się spełniać tę funkcję. ketamina może się za bardzo spodobać.

Jak ktoś pije alko i mu się podoba, to zaproponowałbym kavę kavę jako zdrowszą alternatywę.

Natomiast jak ktoś już jest psychonautą i/lub politoksy i nie musimy się zastanawiać nad skutkami moralnymi to:
- ketamina lub MXE - bo warto doświadczyć takiej zmiany perspektywy patrzenia na świat
- 5-meo-mipt i 4-HO-MiPT w nie za dużych dawkach - unikalne euforyczne psychodeliki dobrze zastępujące przereklamowane MDMA
- 5-MAPB - osobiście obecnie nie lubię empatogenów, ale jak jeszcze je lubiłem to ten był najlepszy.
- DMT - a to anksjolityczny psychodelik. dlaczego nie poleciłbym komuś niebiorącemu? bo jakoś mnie ciągnie do małych dawek, bardziej niż do grzybów
- marihuana przy dobrej muzyce
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1 / / 0
DMT na pewno
  • 510 / 110 / 0
Warto spróbować jedynie psychodelików, reszta nie ma sensu
  • 370 / 52 / 0
Dziwne, że tak mało z was pisze o 2-cb jedna z fajniejszych nie uzależniających substancji psycho.
Mniejsze dawki = się udany seks :D
Wiekszę mrrrrrrrrrrr fajna faza wizualna plus niesamowite odczucia.

Jeśli gdzies dostaniecie to celujcie w NASA ROCKET :)
Cogito ergo sum
  • 577 / 180 / 0
Czego warto spróbować? To zależy od tego czego ktoś szuka i jakie jest gotowy podjąć ryzyko.

Klasyczne psychodeliki zdają się oferować największe korzyści przy dość niskim ryzyku (oczywiście jeśli są używane w odpowiedni sposób). Te najbardziej sprawdzone, łatwo dostępne i użyteczne to LSD oraz grzyby psylocybinowe.

Co do wszystkich innych substancji to już zależy od osoby. Takie "możliwie warte spróbowania substancje" to:
-MDMA
-5-MeO-DMT
-DMT
-jakiś dysocjant (np. ketamina lub DXM)
-Szałwia wieszcza
-N2O

Oraz ewentualnie także bardziej niebezpieczne rzeczy:
-metamfetamina (lub coś podobnego)
-jakieś opio
-jakiś deliriant (benzydamina lub dimenhydrynat, ewentualnie Z-drugs)
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 10 / / 0
15 sierpnia 2021Vetulani44 pisze:
Jeszcze napisz, że dożylnie ten metadon %-D
Akurat ludzie na odwyku opowiadali takie historie. Czy są prawdziwe nie wiem bo akurat się na tym nie znam.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2021 przez Liverz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.