Bez zbędnych ceregieli przejdę do rzeczy. Mam dostęp do diazepamu we fiolkach do iniekcji. Z racji, że powiedziałem sobie, że nigdy nie sięgnę po strzykawkę, postanowiłem wypić płyn. Działać, podziałało, ale słyszałem niedawno, że pod żadnym pozorem nie powinno się tego robić, ponieważ to jest toksyczne dla układu pokarmowego. Co sądzicie o tym? Prawda czy bujda?
Thirteen pisze:Zresztą jak masz ampuły to bierz tak jak się je powinno brać :-) .
Znalazlem tego posta, o ktorym wczesniej wspominalem:
http://talk.hyperreal.info/poltram-ampu ... ml#p287957
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.