Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 3442 / 715 / 0
A propos ćpuńskich kalkulacji to majka wychodzi z 5x taniej od kody.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 23 / 2 / 0
@Zgienty może nie z 5x, ale z dwa na pewno, jeżeli chodzi o kalkulację cena - faza. Majkę lubię za swoją pluszowość na wejściu i błogi stan dalej, kodę jednak lubię ze względu na dostępność bez recepty i drogę podania: biorę trzy paczki Antka i robię roztwór, którego nie muszę wstrzykiwać.
Uwaga! Użytkownik kosmita89 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3442 / 715 / 0
Zależy jak kto leci, i od zmiennych rynkowych. Ja leciałem 150 kody na dzień, a teraz lecę 100 maji. Tutaj też odniosę się do kwestii, że nie wiem skąd przelicznik 1/10 mocy. Teraz mam tak gdzieś po tym 100 jak po 225 kody. Trochę zapomniałem co to ta euforia kodeinowa. Maja ma ten plus, że otoczenie może mniej widzieć, że ćpasz. W sensie na mieście nie widać, że latasz po aptekach.
  • 109 / 31 / 0
Witam bardzo serdecznie. Mam pytanie do aktywnych i doświadczonych w temacie użytkowników opioidów/opiatów. Konkretniej kieruję tego posta do osób regularnie stosujących oksykodon oraz morfinę. Jak jeszcze pewien czas temu byłem dobrze zorientowany (tylko w aspekcie teoretycznym) tak obecnie nie jestem na bieżąco. Z tego co mi wiadomo jedne z najpowszechniejszych preparatów z wyżej wymienionymi substancjami a dokładniej MST Continus oraz OxyContin mają zmienione formuły skutkujące znacznym utrudnieniem, o ile nie uniemożliwieniem, zastosowań stricte rekreacyjnych. Konkretnie pisząc, chciałbym aby ktoś "empirycznie upoważniony" odpowiedział, które dostępne preparaty na stan obecny są najlepsze do zastosowań rekreacyjnych, szczególnie interesują mnie następujące drogi podania; morfina: i.v., oksykodon: głównie p.o.

Z góry przepraszam jeżeli powielam temat, jednak zależy mi na treściwej i klarownej informacji co do stanu obecnego. Proszę o wyrozumiałość oraz również z góry dziękuje każdemu za odpowiedź.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę pomyślności ;)
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 3013 / 1016 / 0
ja obecnie trzymam się na słabszych opioidach, przy których nie ciągnie mnie do igieł, a odpowiednio redukują u mnie głody (metadon, dihydrokodeina, buprenorfina, tramadol) - pozwalając codziennie funkcjonować nie niszcząc tym samym aż tak tego już i tak zwraczałego życia narkomana, dewianta, fobika oraz wyrzutka społecznego.

niemniej jednak - biorąc pod uwagę dane sprzed ok. dwóch miesięcy, to najlepiej obróbce do I.V. przechodził preparat MST Continus, czyli morfina. z oksykodonem w mojej opinii jest ostatnimi czasy problem, ponieważ niezależnie od marki przerabianie jest trudne, a o klarowny r-r wodny oksykodonu trzeba się dobrze postarać - i tu nie tylko chodzi o OxyDolor, który to obecnie przeważa w farmaceutycznym obrocie z uwagi na brak pożądanego OxyContinu, ale właśnie i ów OxyContin, z którym w tym roku miałem do czynienia (10-tki, 40-tki), był problematyczny przy przeróbce. natomiast od strony technicznej nie jest mi wiadome nic, ktoś, kto zajmuje się zawodowo takimi analizami, musiałby Ci odpowiedzieć. w mojej opinii, ale nadmieniam, iż to tylko opinia, to może być to spowodowane zmianą użytych wypełniaczy do realizacji mechanizmu zmodyfikowanego uwalniania, ale to musiałby ktoś zweryfikować.

co mogę za to powiedzieć z ręką na sercu, to to, iż MST Continus, tj. morfina, przerabia mi się szybciutko, łatwiutko i prościutko - dając finalnie klarowny, transparentny roztwór gotowy do wtłoczenia w instalację,

pozdrawiam, przodo :extasy: :strzykawka: :papieros: %-D :korposzczur:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 3536 / 577 / 0
Koleżanka która używa codziennie oxy do IV wspominała mi o mlecznym roztworze, który mimo filtrowania nie chciał wyjść klarowny.
Później jeszcze coś o specjalnych filrtach, szkoda tylko że nie zapamiętałem o jakie filtrty chodziło
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 3013 / 1016 / 0
dzisiaj piękny efekt błogości i ciepła osiągnąłem po narkotykach, i to mimo przejścia na słabszy opioid (z syropu, tj. metadonu na DHC Continus). naprawdę zrobiło się przyjemnie, ale ze względu na tolerancję musiałem zażyć 840 mg dihydrokodeiny, czyli 14 skruszonych tabletek i poprawić to 2 mg Clonazepamum TZF. wszystkie demony opuściły moją czaszkę i wreszcie mogę skupić się na teraźniejszości i tym, co dookoła mnie się wydarza, tak samo jak wczorajszy metadon pozwolił mi wyjść z kolegą na basen i cieszyć się momentem bez odczuwania lęku i bólu.

ale muszę coś z tym zrobić, nie bez powodu zaopatrywałem się u doktora w tyle narkotyków - w tym 2 op. Bunondolu, łącznie mam 3 paczki. tyle wystarczy, aby z tego zejść i chwilę posiedzieć na dupościsku zachowując abstynencję celem zbicia tej parszywej tolerancji.

musi mi się udać. więcej będę opisywał we wątku buprowym, że tak to ujmę. póki co pozdrawiam szanownych opiatowców! take care,

przodo! :papieros: :extasy: %-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 218 / 68 / 0
Borze sosnowy jak ja tęsknię za klepaczami. I jak to jest, że 400g hiszpana robiło na 24h euforii a takie 600mg majki oralnie nie. To ile tam siedziało, z 2g? :świnia:
lol [*]
  • 3442 / 715 / 0
W takich rzeczach jak mak za osiągany stan odpowiada efekt anturażu. Kopie nas kompozycja alkaloidów danej rośliny.
  • 218 / 68 / 0
Taaa, bo po tych tebainowych było tak spoko %-D

Ale fakt, rytuał, że tak powiem, rozgrzewający
lol [*]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.