Mówię ci zmień se te dulo na faksynę zagadaj do lekarza na temat węgla faksyny czy węgla-faksyna to nie byłby dobry dobre rozwiązanie.
02 stycznia 2023SAIGRY pisze: Schodził ktoś z duloksetyny 120mg cold turkey? Da się zrobić? Ewentualnie mogę pregabaliną sie ratować.
@tajemniczy25
Mam same 60mg w kapsułkach, wagi jubilerskiej nie mam, żeby o tak niskie wartości zmniejszać dawki.
Zejdę do 60mg, a dopiero później cold turkey jeśli tak ciężko jest.
Nie rób żadnego cold turkey, jeśli nie chcesz się czuć jak gówno. Ja schodziłem co 7,5 mg co tydzień i to dwukrotnie. Za pierwszym razem po miesiącu musiałem i tak wrócić, bo wpadłem w ogromny dół przez to, a za drugim razem udało się zejść i nie wrócić, ale i tak nie obyło się bez nieprzyjemności. Powodzenia w cold turkey, rób co uważasz. ;)
02 stycznia 2023SAIGRY pisze: Schodził ktoś z duloksetyny 120mg cold turkey? Da się zrobić? Ewentualnie mogę pregabaliną sie ratować.
U mnie tak samo, pierwszy dzień dawka 30mg tyle siły do życia mi dodała, samopoczucie też się polepszyła.Najgorsze tylko te uboki przez pierwszy miesiąc.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.