Mówię ci zmień se te dulo na faksynę zagadaj do lekarza na temat węgla faksyny czy węgla-faksyna to nie byłby dobry dobre rozwiązanie.
02 stycznia 2023SAIGRY pisze: Schodził ktoś z duloksetyny 120mg cold turkey? Da się zrobić? Ewentualnie mogę pregabaliną sie ratować.
@tajemniczy25
Mam same 60mg w kapsułkach, wagi jubilerskiej nie mam, żeby o tak niskie wartości zmniejszać dawki.
Zejdę do 60mg, a dopiero później cold turkey jeśli tak ciężko jest.
Nie rób żadnego cold turkey, jeśli nie chcesz się czuć jak gówno. Ja schodziłem co 7,5 mg co tydzień i to dwukrotnie. Za pierwszym razem po miesiącu musiałem i tak wrócić, bo wpadłem w ogromny dół przez to, a za drugim razem udało się zejść i nie wrócić, ale i tak nie obyło się bez nieprzyjemności. Powodzenia w cold turkey, rób co uważasz. ;)
02 stycznia 2023SAIGRY pisze: Schodził ktoś z duloksetyny 120mg cold turkey? Da się zrobić? Ewentualnie mogę pregabaliną sie ratować.
U mnie tak samo, pierwszy dzień dawka 30mg tyle siły do życia mi dodała, samopoczucie też się polepszyła.Najgorsze tylko te uboki przez pierwszy miesiąc.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku
Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.