Mówię ci zmień se te dulo na faksynę zagadaj do lekarza na temat węgla faksyny czy węgla-faksyna to nie byłby dobry dobre rozwiązanie.
02 stycznia 2023SAIGRY pisze: Schodził ktoś z duloksetyny 120mg cold turkey? Da się zrobić? Ewentualnie mogę pregabaliną sie ratować.
@tajemniczy25
Mam same 60mg w kapsułkach, wagi jubilerskiej nie mam, żeby o tak niskie wartości zmniejszać dawki.
Zejdę do 60mg, a dopiero później cold turkey jeśli tak ciężko jest.
Nie rób żadnego cold turkey, jeśli nie chcesz się czuć jak gówno. Ja schodziłem co 7,5 mg co tydzień i to dwukrotnie. Za pierwszym razem po miesiącu musiałem i tak wrócić, bo wpadłem w ogromny dół przez to, a za drugim razem udało się zejść i nie wrócić, ale i tak nie obyło się bez nieprzyjemności. Powodzenia w cold turkey, rób co uważasz. ;)
02 stycznia 2023SAIGRY pisze: Schodził ktoś z duloksetyny 120mg cold turkey? Da się zrobić? Ewentualnie mogę pregabaliną sie ratować.
U mnie tak samo, pierwszy dzień dawka 30mg tyle siły do życia mi dodała, samopoczucie też się polepszyła.Najgorsze tylko te uboki przez pierwszy miesiąc.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.