Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam, dobrze sobie przygotować zestaw na zejście już przed furaniem, żeby był pod ręką jak się zacznie. U mnie działają banany, mandarynki, jak komuś ciężko jedzenie wchodzi to soki pomidorowe albo typu kubuś, musy owocowe, jogurty pitne i mleczka smakowe albo samo mleko. Koniecznie izotonik albo elektrolity do picia. No i zawsze nieźle coś ciepłego zjeść zupka chińska daje radę ale rosół, pomidorówka albo jakaś jarzynowa krem to strzał w dziesiątkę. Do tego zazwyczaj buch na uspokojenie i można względnie iść spać
  • 158 / 25 / 0
Co myślicie o stosowaniu na zjazd 3mg bromazepamu/0.5 mg alprazolamu, cbd/cbg(działają też przeciwpsychotycznie więc łagodzą wkręty itp) i po jakiejś godzince 25 mg kwetiapiny(to niby dawka nasenna, ale ja przy 25mg już odczuwałem działanie które usuwało lęki/początki psychozy)
I czy np na drugi dzień po zażyciu takiego miksu te lęki/wkręty/lekkie paranoje sie nie pojawią(biorąc pod uwage że nie będziemy już zażywać fety/innych substancji które mogą powodować schizy)
  • 110 / 38 / 0
@Patrykpatyk Coś tam pomoże, chociaż na mnie benzo w tych dawkach działa niezauważalnie, szczególnie po stimach. Ale jak u ciebie jest ok to śmiało.

Najważniejsze to jest się wyspać i uzupełnić niedobory organizmu jedzeniem i piciem. Paranoje i inne rzeczy występują zależnie od reakcji twojego organizmu i tego jak często/dużo walisz. Najlepszym sposobem na ominięcie zjazdu jest nie przerabianie dużych ilości.
  • 16 / 5 / 0
alprazolam na zjazd, jeżeli ktoś musi przyjmować A prawie codziennie z uwagi na ADHD, to prosta droga do ciężkich lęków i paranoi. Natomiast kwetiapina lub inny krótko działający lek przeciwpsychotyczny utula do snu jak marzenie i jeszcze człowiek przed snem głodny się zrobi i coś przekąsi :-)
  • 1 / / 0
Witam,

Ogolnie przy amfetaminie polecam nie pic alkoholu. To znacnie ulatwia detox i zmniejsza zjazd.

Do tego trzeba pic, 05L co 1h, elektrolity pomagaja lub woda i 3-4 krysztalki soli gruboziarnistej.

herbata z zurawiny. I to wtrakcie lub przed koncem balangi.Mi to bardzo pomaga.

Pozdro i pamietajcie liczy sie balans. Cos zlego to cos dobrego. I dbajcie o watrobe.
  • 68 / 1 / 0
Witaminy, minerały, pić dużo, uważać naprawde uważać z kofeiną (bezsenność, elektrolity, nerwowość) spać troche, nie trzepać japicyna godzinami, rozsądne dawkowanie czyli żeby się ręce nie trzęsły i nie było palpitacji. Z rana kawa z małą dorzutką. Pilnować czystości po kąpieli odrazu lepiej. Generalnie pod względem zjazdu amfetamina nie jest taka zła, metkat i 3cmc są znaaaacznie gorsze tutaj.
  • 1 / / 0
ja zawsze wale 200ml czystej z rana na to czekolada i do pracy
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.