Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam, dobrze sobie przygotować zestaw na zejście już przed furaniem, żeby był pod ręką jak się zacznie. U mnie działają banany, mandarynki, jak komuś ciężko jedzenie wchodzi to soki pomidorowe albo typu kubuś, musy owocowe, jogurty pitne i mleczka smakowe albo samo mleko. Koniecznie izotonik albo elektrolity do picia. No i zawsze nieźle coś ciepłego zjeść zupka chińska daje radę ale rosół, pomidorówka albo jakaś jarzynowa krem to strzał w dziesiątkę. Do tego zazwyczaj buch na uspokojenie i można względnie iść spać
  • 161 / 25 / 0
Co myślicie o stosowaniu na zjazd 3mg bromazepamu/0.5 mg alprazolamu, cbd/cbg(działają też przeciwpsychotycznie więc łagodzą wkręty itp) i po jakiejś godzince 25 mg kwetiapiny(to niby dawka nasenna, ale ja przy 25mg już odczuwałem działanie które usuwało lęki/początki psychozy)
I czy np na drugi dzień po zażyciu takiego miksu te lęki/wkręty/lekkie paranoje sie nie pojawią(biorąc pod uwage że nie będziemy już zażywać fety/innych substancji które mogą powodować schizy)
  • 112 / 39 / 0
@Patrykpatyk Coś tam pomoże, chociaż na mnie benzo w tych dawkach działa niezauważalnie, szczególnie po stimach. Ale jak u ciebie jest ok to śmiało.

Najważniejsze to jest się wyspać i uzupełnić niedobory organizmu jedzeniem i piciem. Paranoje i inne rzeczy występują zależnie od reakcji twojego organizmu i tego jak często/dużo walisz. Najlepszym sposobem na ominięcie zjazdu jest nie przerabianie dużych ilości.
  • 16 / 7 / 0
alprazolam na zjazd, jeżeli ktoś musi przyjmować A prawie codziennie z uwagi na ADHD, to prosta droga do ciężkich lęków i paranoi. Natomiast kwetiapina lub inny krótko działający lek przeciwpsychotyczny utula do snu jak marzenie i jeszcze człowiek przed snem głodny się zrobi i coś przekąsi :-)
  • 1 / / 0
Witam,

Ogolnie przy amfetaminie polecam nie pic alkoholu. To znacnie ulatwia detox i zmniejsza zjazd.

Do tego trzeba pic, 05L co 1h, elektrolity pomagaja lub woda i 3-4 krysztalki soli gruboziarnistej.

herbata z zurawiny. I to wtrakcie lub przed koncem balangi.Mi to bardzo pomaga.

Pozdro i pamietajcie liczy sie balans. Cos zlego to cos dobrego. I dbajcie o watrobe.
  • 112 / 6 / 0
Witaminy, minerały, pić dużo, uważać naprawde uważać z kofeiną (bezsenność, elektrolity, nerwowość) spać troche, nie trzepać japicyna godzinami, rozsądne dawkowanie czyli żeby się ręce nie trzęsły i nie było palpitacji. Z rana kawa z małą dorzutką. Pilnować czystości po kąpieli odrazu lepiej. Generalnie pod względem zjazdu amfetamina nie jest taka zła, metkat i 3cmc są znaaaacznie gorsze tutaj.
  • 1 / / 0
ja zawsze wale 200ml czystej z rana na to czekolada i do pracy
  • 4 / / 0
Akcja typu sobota godzina 17, 0,7 whyskey obalone na 2, później jakieś piwko, kmina futra zjedzenie gdzieś 1,6 na 5 osób posiedzenie od godziny 22 do 12 gdzieś od godziny 8 jak już siedziałem czułem totalne zmiażdżenie, nawet się gadać nie chciało, na bani jakiś grzejnik, ogólnie przegrzewanie jakby takie z 2 razy się pojawiło. Raz na miesiąc albo 2 razy się przyjebie i to w optymalnych ilościach.nie wiem po prostu czy już przez to że nie chce tego walić to już sam sobie tak wpływam na głowę że się chujowo czuję.ale jak już jedna wezmę to już nie odpuszczę z przyzwyczajenia bo kiedyś było dłuższe, cięższe loty a teraz po takim 1,6 na 5 wracam bida zasnąć chyba na łóżku się wierciłem z 6 godzin a jak siedziałem tam u chłopa to byłem totalny dyntek. Jak już zasnałem włączył się tryb pandy niedziela przeleżana, przespana w łóżku poniedziałek to samo, we wtorek pobudka rano do roboty i jak Nemo grzejnik na bani, kołowroty, ogólnie mam krzywa przegrodę nosową ale czy to aż taki wpływ miałoby na to?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.