Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Witam, dobrze sobie przygotować zestaw na zejście już przed furaniem, żeby był pod ręką jak się zacznie. U mnie działają banany, mandarynki, jak komuś ciężko jedzenie wchodzi to soki pomidorowe albo typu kubuś, musy owocowe, jogurty pitne i mleczka smakowe albo samo mleko. Koniecznie izotonik albo elektrolity do picia. No i zawsze nieźle coś ciepłego zjeść zupka chińska daje radę ale rosół, pomidorówka albo jakaś jarzynowa krem to strzał w dziesiątkę. Do tego zazwyczaj buch na uspokojenie i można względnie iść spać
  • 113 / 15 / 0
Co myślicie o stosowaniu na zjazd 3mg bromazepamu/0.5 mg alprazolamu, cbd/cbg(działają też przeciwpsychotycznie więc łagodzą wkręty itp) i po jakiejś godzince 25 mg kwetiapiny(to niby dawka nasenna, ale ja przy 25mg już odczuwałem działanie które usuwało lęki/początki psychozy)
I czy np na drugi dzień po zażyciu takiego miksu te lęki/wkręty/lekkie paranoje sie nie pojawią(biorąc pod uwage że nie będziemy już zażywać fety/innych substancji które mogą powodować schizy)
  • 107 / 33 / 0
@Patrykpatyk Coś tam pomoże, chociaż na mnie benzo w tych dawkach działa niezauważalnie, szczególnie po stimach. Ale jak u ciebie jest ok to śmiało.

Najważniejsze to jest się wyspać i uzupełnić niedobory organizmu jedzeniem i piciem. Paranoje i inne rzeczy występują zależnie od reakcji twojego organizmu i tego jak często/dużo walisz. Najlepszym sposobem na ominięcie zjazdu jest nie przerabianie dużych ilości.
  • 13 / 4 / 0
alprazolam na zjazd, jeżeli ktoś musi przyjmować A prawie codziennie z uwagi na ADHD, to prosta droga do ciężkich lęków i paranoi. Natomiast kwetiapina lub inny krótko działający lek przeciwpsychotyczny utula do snu jak marzenie i jeszcze człowiek przed snem głodny się zrobi i coś przekąsi :-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Warszawa: celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających

Na warszawskim lotnisku Chopina celnicy udaremnili przemyt 49 kg khatu, rośliny o właściwościach odurzających. Ukryta była w dwóch walizkach 21-letniej kobiety.

Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.

30-latek prowadził internetowy sklep z narkotykami. Wysyłał je odbiorcom przez automaty paczkowe

Funkcjonariusze z Hajnówki, we współpracy z Prokuraturą Rejonową w Hajnówce, zlikwidowali internetowy sklep z narkotykami. Trwające 8 miesięcy śledztwo doprowadziło do zatrzymania dwóch osób i zatrzymania ponad 13 kilogramów substancji odurzających. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych narkotyków wynosi ponad 600 tysięcy złotych. Podejrzanym grozi nawet do 10 lat pozbawienia wolności.