Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Ja raz znalazłem drewniany cybuch z gwintem do bonga blisko placu zabaw między blokami, zabrałem, bo miałem tego typu bongo i pasowało.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 14 / 0
ja raz na chodniku znalazłem listek klonazepamu 2mg bez 4 tabletek, ktoś widocznie zjadł 4 na raz i mu się zgubiło po tym hehe
  • 631 / 103 / 0
Jak zobaczyłam ten wątek to mi się przypomniało jak na trzecim roku studiów pracowałam w galerii handlowej, w sklepie z ciuchami. I kiedyś po robocie o 21 czekałam na bolta czy inną taksówkę przy postoju przed galerią. I tak stoję stoję i patrzę, a tu przy krawężniku leży woreczek strunowy a tam na oko z 5 g jakiegoś białego kryształowego proszku, komuś musiało wypaść jak do taksy wsiadał :D
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 2394 / 653 / 0
@ mmigotka I co? i co ? :D Postanowiłaś przetestować znalezisko ? Czy też założyłaś że lepiej nie sprawdzać czym jest znaleziony przypadkiem, podejrzany , kryształowy proszek ??

A jeśli już Pani sprawdziła to czymże się okazało to tajemnicze archeologiczne znalezisko jeśli można spytać ? :)
  • 4894 / 853 / 0
Podbijam, opowiedzialas historię bez zakończenia.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2394 / 653 / 0
Może właśnie o to chodziło ? Towarzyszka po prostu wie jak "zawiesić suspens", a my czekamy Seroton na epizod drugi? :P
Tak zwane To Be Continued nastąpiło ;)

a w przerwie na reklamy dodam iż przypomniało mi się że kiedyś jednak udało mi się znaleźć na domówce 0.5 zioła na oko jakieś. Podczas robienia szwedzkiego stołu z tejże póły dla uczestników melanżu w postaci wiaderek moja ręka powędrowała do portfela i się pokapowałem że nie ma tam mojego własnego zioła... --> Tak. znalazłem swoją zgubę nawet nie będąc tego świadom xD I tak też poszło złote rozdanie wiader do którego by nie doszło w normalnych okolicznościach : O
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2024 przez WujekMorda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4894 / 853 / 0
To be continued...
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 631 / 103 / 0
Dobra, powiem wam. Wzięłam to oczywiście ze sobą do akademika %-D ogólnie to mam taki test na narkotyki, odczynniki różne w tym Marquisa. Sprawdziłam w ten sam wieczór co to za dragi, i to był kryształ ;)
  • 4894 / 853 / 0
Kryształ MDMA? Bo kryształ to teraz zazwyczaj wszystkie beta ketony xd
  • 631 / 103 / 0
Kryształ tj metamfetaminę.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...