Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Ja raz znalazłem drewniany cybuch z gwintem do bonga blisko placu zabaw między blokami, zabrałem, bo miałem tego typu bongo i pasowało.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 14 / 0
ja raz na chodniku znalazłem listek klonazepamu 2mg bez 4 tabletek, ktoś widocznie zjadł 4 na raz i mu się zgubiło po tym hehe
  • 632 / 103 / 0
Jak zobaczyłam ten wątek to mi się przypomniało jak na trzecim roku studiów pracowałam w galerii handlowej, w sklepie z ciuchami. I kiedyś po robocie o 21 czekałam na bolta czy inną taksówkę przy postoju przed galerią. I tak stoję stoję i patrzę, a tu przy krawężniku leży woreczek strunowy a tam na oko z 5 g jakiegoś białego kryształowego proszku, komuś musiało wypaść jak do taksy wsiadał :D
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 2394 / 654 / 0
@ mmigotka I co? i co ? :D Postanowiłaś przetestować znalezisko ? Czy też założyłaś że lepiej nie sprawdzać czym jest znaleziony przypadkiem, podejrzany , kryształowy proszek ??

A jeśli już Pani sprawdziła to czymże się okazało to tajemnicze archeologiczne znalezisko jeśli można spytać ? :)
  • 4915 / 858 / 0
Podbijam, opowiedzialas historię bez zakończenia.
  • 2394 / 654 / 0
Może właśnie o to chodziło ? Towarzyszka po prostu wie jak "zawiesić suspens", a my czekamy Seroton na epizod drugi? :P
Tak zwane To Be Continued nastąpiło ;)

a w przerwie na reklamy dodam iż przypomniało mi się że kiedyś jednak udało mi się znaleźć na domówce 0.5 zioła na oko jakieś. Podczas robienia szwedzkiego stołu z tejże póły dla uczestników melanżu w postaci wiaderek moja ręka powędrowała do portfela i się pokapowałem że nie ma tam mojego własnego zioła... --> Tak. znalazłem swoją zgubę nawet nie będąc tego świadom xD I tak też poszło złote rozdanie wiader do którego by nie doszło w normalnych okolicznościach : O
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2024 przez WujekMorda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4915 / 858 / 0
To be continued...
  • 632 / 103 / 0
Dobra, powiem wam. Wzięłam to oczywiście ze sobą do akademika %-D ogólnie to mam taki test na narkotyki, odczynniki różne w tym Marquisa. Sprawdziłam w ten sam wieczór co to za dragi, i to był kryształ ;)
  • 4915 / 858 / 0
Kryształ MDMA? Bo kryształ to teraz zazwyczaj wszystkie beta ketony xd
  • 632 / 103 / 0
Kryształ tj metamfetaminę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.