Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 778 / 178 / 0
Zdecydowanie ibogaina.

Teraz ciężkodostępny również jest chlorodiazepoksyd (Elenium), pierwsza odkryta benzodiazepina. Którą wspominam również jako jedną z przyjemniejszych. Tabletki 25mg, wysokie dawkowanie jak na benzo. Rozpuszczała się w wodzie. Poszło z jakimś opiatem iv. Pewnie z morfiną. Niestety tylko jedną paczkę miałem.
  • 1404 / 88 / 2
@DobryWujas Ja żarłem chyba z 15 pak tego i jechałem dużo i jest podobne do diazepamu i przy wysokiej tolerce wyrobionej biorę 125 mg na dobry przymuł, dawkowanie od 10 do 100 mg medyczne.Jest podobne do rolki, ale na początku euforyzuje w inny sposób od Bromka, ale potem przy np. 6-7 tabach ćmi bardzej i ścina do snu, 8 tabami 25 mg zabijesz krechę z tolerką, tak do 9 TAB po 25 mg na zbicie fety.Ogólnie jest mniej mikrorelakusujące, ale relaksuje i ćmi bardziej, spowalnia.Jest dostępny w każdej aptece dyżurnej po 22 zł i jest mocniejszy (25 mg) tak z 40 procent od 5 mg diazepamu.Czasami jest kapryśna, ale wysokie dawki mogą zrobić KO.
action movie:gun:
  • 112 / 18 / 0
Butapren w słoiczkach w 2005, jeszcze klepał ładnie.
2006- salvia Divinorum
2005- Elenium
  • 578 / 73 / 0
Chlorodiazepoksyd – po wzięciu skłonności do agresji.
temazepam – euforyczny i oniryczny.
Hydromorfon z zagranicy, chyba Francji – lata temu, gdy działania opioidów jeszcze nie rozumiałem.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 459 / 59 / 0
Stare dobre RC, pb22, DPT, chminaca, 25b/c/i nbome, MXE, 3meopcp, u44770, apvp z czasow legalnosci. Dobra d-meth, chloroform %-D
  • 745 / 92 / 22
Flunitrazolam - reeeewelacyjne rc-benzo, objęte kontrolą od 2021 r. Milion razy lepsze od alprazolamu, a nawet od flualpry i wszelkich inszych benzyn. Takie małe, ciemnoróżowe pixy.
  • 67 / 1 / 0
Być może to - Flunitrazolam jadłem jak były kiedyś sklepy z RC benzodiazepinami w clearnecie ale na pewno nic po tym nie poczułem jak po etizolamie.
U mnie to klasycznie U-47700 na pewno też Furanylfentanyl (Fu-F) nie bez powodu zajmuje miejsce drugie i ten mityczny ale być może wciąż (?) dostępny clonazolam.
  • 1618 / 1027 / 7
Bromodragonfly, DOI, DOC.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 2942 / 1593 / 35
To co moje urocze dziewczę @CATCHaFALL plus nowe nootropy,rzadkie rośliny, fenylotropany dość sporo i aminorexy czyli legendy.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.