Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1020 / 243 / 0
Zdecydowanie ibogaina.

Teraz ciężkodostępny również jest chlorodiazepoksyd (Elenium), pierwsza odkryta benzodiazepina. Którą wspominam również jako jedną z przyjemniejszych. Tabletki 25mg, wysokie dawkowanie jak na benzo. Rozpuszczała się w wodzie. Poszło z jakimś opiatem iv. Pewnie z morfiną. Niestety tylko jedną paczkę miałem.
  • 1498 / 92 / 2
@DobryWujas Ja żarłem chyba z 15 pak tego i jechałem dużo i jest podobne do diazepamu i przy wysokiej tolerce wyrobionej biorę 125 mg na dobry przymuł, dawkowanie od 10 do 100 mg medyczne.Jest podobne do rolki, ale na początku euforyzuje w inny sposób od Bromka, ale potem przy np. 6-7 tabach ćmi bardzej i ścina do snu, 8 tabami 25 mg zabijesz krechę z tolerką, tak do 9 TAB po 25 mg na zbicie fety.Ogólnie jest mniej mikrorelakusujące, ale relaksuje i ćmi bardziej, spowalnia.Jest dostępny w każdej aptece dyżurnej po 22 zł i jest mocniejszy (25 mg) tak z 40 procent od 5 mg diazepamu.Czasami jest kapryśna, ale wysokie dawki mogą zrobić KO.
action movie:gun:
  • 112 / 19 / 0
Butapren w słoiczkach w 2005, jeszcze klepał ładnie.
2006- salvia Divinorum
2005- Elenium
  • 603 / 81 / 0
Chlorodiazepoksyd – po wzięciu skłonności do agresji.
temazepam – euforyczny i oniryczny.
Hydromorfon z zagranicy, chyba Francji – lata temu, gdy działania opioidów jeszcze nie rozumiałem.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 483 / 63 / 0
Stare dobre RC, pb22, DPT, chminaca, 25b/c/i nbome, MXE, 3meopcp, u44770, apvp z czasow legalnosci. Dobra d-meth, chloroform %-D
  • 871 / 119 / 22
Flunitrazolam - reeeewelacyjne rc-benzo, objęte kontrolą od 2021 r. Milion razy lepsze od alprazolamu, a nawet od flualpry i wszelkich inszych benzyn. Takie małe, ciemnoróżowe pixy.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 97 / 3 / 0
Być może to - Flunitrazolam jadłem jak były kiedyś sklepy z RC benzodiazepinami w clearnecie ale na pewno nic po tym nie poczułem jak po etizolamie.
U mnie to klasycznie U-47700 na pewno też Furanylfentanyl (Fu-F) nie bez powodu zajmuje miejsce drugie i ten mityczny ale być może wciąż (?) dostępny clonazolam.
  • 1668 / 1039 / 7
Bromodragonfly, DOI, DOC.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 2990 / 1648 / 35
To co moje urocze dziewczę @CATCHaFALL plus nowe nootropy,rzadkie rośliny, fenylotropany dość sporo i aminorexy czyli legendy.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 65 / 21 / 0
Ktoś pisał o propofolu, że marzy mu się czy zażyłby na łożu śmierci a Propofol -Lipuro 10 i 20mg/ml (5mg/ml tej samej firmy jest na Lz. ;) ) w ampułce ten mniejszy 10ml a większy 50ml jest dostępny na Rp. Reszta mimo podobnych dawek i ampułek ma oznaczenie Lz. . Tak, że jak ktoś ma dobry układ z lekarzem niech bierze ile się da bo zczają się zaraz jak z Elvanse na początku, które było na RpZ. .
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.