Jako, że to mój pierwszy post, a konto świeżo założone chciałem najmocniej wszystkich przywitać, aczkolwiek chciałem również zaznaczyć, że Hyperreal obecny jest w moim życiu conajmniej dobre 10 lat :).
Do rzeczy.
Narzeczona (chyba) coś podejrzewa, po powrocie z pracy położyła torebkę na podłodze a w środku Multitest narkotykowy.
Jak się pewnie domyślacie problemem jest to, że mój długi ciąg na meth i Katynonach (o Benzo czy ich pochodnych nawet nie wspominam bo nigdy w tym teście nie wyszły, nie wiem ile trzeba byłoby wziąć) zapewne da wynik pozytywny dla amph i możliwe MDMA.
Test jest obecnie w moim posiadaniu.
Z woreczka, w którym jest sam test odkleiłem naklejkę a pod nią skalpelem wyciąłem prostą linię, aby wyjąć test (później go włożyć i nakleić naklejkę :)
Wiem, że najprościej byłoby usunąć ten czerwony wacik, ale wtedy wyjdzie wynik interpretowany jako fałszywy, co skłoni ją ponownie do kupna następnego testu - odpada.
Nasączyć wodą, tak aby pokazał wynik negatywny? Po odpakowaniu zobaczy, że dwa paski mają czerwoną kreskę - odpada.
Więc:
- Co mogę teraz zrobić, aby ten test pokazał wynik NEGATYWNY? Może jakaś substancja wchodząca w reakcję?
Pomóżcie.
Jeżeli ktoś zna rozwiązanie a nie chce się z nim dzielić dla ogółu - proszę priv - oferuję 200 zł i tyle samo osobie, która da prawidłową odpowiedź tutaj na forum.
Btw. Mam nadzieję, że to zgodne z zasadami.
Z góry dzięki!
Poza tym, z opisu takiego multi testu wynika, że:
Należy pamiętać o tym, że poszczególne rodzaje narkotyków utrzymują się w organizmie przez różny czas:
dla marihuany i haszyszu jest to okres 5-20 dni;
dla amfetaminy – 1-3 dni od momentu zażycia;
dla morfiny i heroiny – 2-3 dni,
dla kokainy – 1-4 dni.
Jak trzeźwość nie wchodzi w grę - to bez czystego moczu się nie obejdzie. Zresztą to też gra na zwłokę, bo przecież prędzej czy później wpadniesz, jak każdy narkoman. Jak chcesz z nią być, to może już czas rzucić te dragi? Odwlekasz w czasie nieuniknione.
Z hajsem uważaj, bo za 200 zł narkomani dadzą radę załatwić księżycowy pył albo sierść prawdziwego jednorożca. Uzależnieni to wbrew pozorom bardzo zmotywowana grupa ludzi.
Jeżeli jesteś zdecydowany, aby taki test oszukać to możesz spróbować jeszcze:
- Generalnie picie dużej ilości wody rozcieńcza mocz i samo w sobie może uniemożliwić wykrycie narkotyków (inaczej sprawa wygląda gdy próbka jest wysyłana do laboratorium - tam badają poziom kreatyniny, aby wyłapać takie rozcieńczanie).
- Jeśli będziesz musiał nasikać do kubeczka to możesz też dolać do niego wody, tylko pamiętaj, by była ciepła. Twoja narzeczona może zauważyć, że mocz jest zimny.
- Możesz obniżyć PH moczu co poskutkuje fałszywie negatywnym wynikiem - pij dużo soku żurawinowego (powiedz narzeczonej, że masz jakąś infekcję i trudności z sikaniem).
- Możesz też kupić syntetyczny mocz.
EDIT: Dopiero zauważyłem, że minął prawie tydzień od Twojego postu. Daj znać jak sobie poradziłeś z sytuacją.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.