Przeniesiono do odpowiedniego działu — czołg
Poprawiono nazwę tematu — Vetulani44
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Od syntetycznych kanna byłem uzależniony mw 2-3 lata z półroczną przerwą, ostatni raz zapaliłem jakoś przed delegalem i o mało mnie to nie zabiło. Od tamtej pory tknąłem syntetyka tylko kilka razy jako ciekawostkę, nie wrocilem do nałogu ale głównie to było podyktowane wcześniej wspomnianym banem na dopki a nie silną wolą.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Nie wiem ile to się tak będzie ciągnęło, ale aktualnie jestem w nawrocie i mój rekord to miesiąc trzeźwości od 2 lat.
Wczoraj zachlałem i szczerze sobą gardzę, nie potrafię się już cieszyć nawet z bomby, wieczne wyrzuty do siebie i obwinianie. Zżera mnie poczucie winy.
@WRB A jak teraz u Ciebie, lecisz czy raczej na spokojnie?
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
11 marca 2024Anastasia pisze: Hej jestem nowa na forum.Sa tu osoby które wróciły do nałogu po dłuższej przerwie ?
Przeniesiono do odpowiedniego działu — czołg
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.