Otóż zawsze po spożyciu, nawet przed pełnym załadowaniem się substancji odczuwam wstręt do papierosów (jestem palaczem nałogowym, palę już ok. 11 lat). Kiedy ktoś zapali obok mnie to dosłownie czuje, że bd rzygał, a jak sam zapale to po pierwszym buchu zwymiotuje na 100%. Głód nikotynowy odczuwam wtedy raczej normalnie, chętnie bym zapalił, ale nie mogę. Zaciekawiło mnie to kiedy zdałem sobie sprawę, że nie mogę palić fajek, ale joint z mj nie powoduje takich sensacji. Czy ktoś wie czym to może być spowodowane?
Dociera do Ciebie jaki syf w siebie wpuszczacz :D
To grzech zapalić szluge podczas psychodelicznej podróży, żeby niszczyć tak piękny stan gdzie, aż czuć jak całe ciało żyję, wszystko filtruję tak jak powinno być, powietrze wchodzi przez skórę, płuca są wtedy w najlepszej formie.
A poza tym piękno wizualii mówi samo za siebie.
A po grzybach potrafiłem cała paczkę przez te kilka godzin wypalić, bo po prostu tak mi się fajnie paliło że jednego od drugiego prawie odpalałem :D
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
believe pisze:U mnie na porządnym czy tam normalnym tripie, takie coś jak malutki papieros nie istnieje, już zauważyłem to od pierwszego razu, dlatego potwierdza się fakt że psychodeliki pomagają w innych uzależnieniach, ale nie wiem jak to jest z punktu farmakologicznego.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.