Otóż zawsze po spożyciu, nawet przed pełnym załadowaniem się substancji odczuwam wstręt do papierosów (jestem palaczem nałogowym, palę już ok. 11 lat). Kiedy ktoś zapali obok mnie to dosłownie czuje, że bd rzygał, a jak sam zapale to po pierwszym buchu zwymiotuje na 100%. Głód nikotynowy odczuwam wtedy raczej normalnie, chętnie bym zapalił, ale nie mogę. Zaciekawiło mnie to kiedy zdałem sobie sprawę, że nie mogę palić fajek, ale joint z mj nie powoduje takich sensacji. Czy ktoś wie czym to może być spowodowane?
Dociera do Ciebie jaki syf w siebie wpuszczacz :D
To grzech zapalić szluge podczas psychodelicznej podróży, żeby niszczyć tak piękny stan gdzie, aż czuć jak całe ciało żyję, wszystko filtruję tak jak powinno być, powietrze wchodzi przez skórę, płuca są wtedy w najlepszej formie.
A poza tym piękno wizualii mówi samo za siebie.
A po grzybach potrafiłem cała paczkę przez te kilka godzin wypalić, bo po prostu tak mi się fajnie paliło że jednego od drugiego prawie odpalałem :D
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
believe pisze:U mnie na porządnym czy tam normalnym tripie, takie coś jak malutki papieros nie istnieje, już zauważyłem to od pierwszego razu, dlatego potwierdza się fakt że psychodeliki pomagają w innych uzależnieniach, ale nie wiem jak to jest z punktu farmakologicznego.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.