Pawel_31 pisze: mam zawiasy 4 miesiace na 2 lata koncza sie w maju(llus pol roku proby) teraz koleina wpadka jak mam sie z tego wybronic zeby niesiedziec
Mi się kończą zawiasy za bakę w tym roku, mam nadzieję, że wpady nie zaliczę :)
Kurwa jak można drugi raz wpaść. Stary ja bym ten worek z paleniem suchym gardłem przełknąl
Pawel_31 pisze: mam zawiasy 4 miesiace na 2 lata koncza sie w maju(llus pol roku proby) teraz koleina wpadka jak mam sie z tego wybronic zeby niesiedziec
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Napisał]
ważne jest czy za przestępstwo z tej samej grupy np. przeciwko mieniu. Pierwszy przypał mogł mieć za kradzież a drugi za dragi.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Ale...
po co ja to pisze, kolega pewnie dawno już siedzi....:P
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.