od jakiegos czasu sie rozgladam za konkretnymi informacjami ile deoxydantow trzeba zjesc zeby troche tam zniwelowac zrycie mojej cennej glowy przez kolka... tzn domyslam sie ze co za duzo to niezdrowo a co za malo... to pewnie nie da zadnych efektow - dlatego licze ze posrod bluzgow znajdzie sie jakas jedna sensowna odpowiedz od zyczliwego zaawansowanego uzytkownika ktory powie ile czego lyka przed czy/i w trakcie czy/i po
Pozatym sama vitamina C nie wystarczy. Najlepiej zaopatrz się w jakiś Centrum cośtam ze zbiorem wszystkich witamin i zarzywaj to najlepiej codziennie, a jak oszczedzasz tabletki to na 3 dni przed ćpaniem i 1-2 dni po ćpaniu, w tym weź sobie na dzien przed ćpaniem podwujną dawke - tak jak bym zrobił tzn to co pogrubiłem
Takie moje teoretyczne zdanie :)
Jak uzupełnić brak serotoniny i czym najlepiej?
Wiem że było gdzies na forum ale niezaszkodzi napisać jeszcze raz w tym wątku ;)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.