od jakiegos czasu sie rozgladam za konkretnymi informacjami ile deoxydantow trzeba zjesc zeby troche tam zniwelowac zrycie mojej cennej glowy przez kolka... tzn domyslam sie ze co za duzo to niezdrowo a co za malo... to pewnie nie da zadnych efektow - dlatego licze ze posrod bluzgow znajdzie sie jakas jedna sensowna odpowiedz od zyczliwego zaawansowanego uzytkownika ktory powie ile czego lyka przed czy/i w trakcie czy/i po
Pozatym sama vitamina C nie wystarczy. Najlepiej zaopatrz się w jakiś Centrum cośtam ze zbiorem wszystkich witamin i zarzywaj to najlepiej codziennie, a jak oszczedzasz tabletki to na 3 dni przed ćpaniem i 1-2 dni po ćpaniu, w tym weź sobie na dzien przed ćpaniem podwujną dawke - tak jak bym zrobił tzn to co pogrubiłem
Takie moje teoretyczne zdanie :)
Jak uzupełnić brak serotoniny i czym najlepiej?
Wiem że było gdzies na forum ale niezaszkodzi napisać jeszcze raz w tym wątku ;)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.