od jakiegos czasu sie rozgladam za konkretnymi informacjami ile deoxydantow trzeba zjesc zeby troche tam zniwelowac zrycie mojej cennej glowy przez kolka... tzn domyslam sie ze co za duzo to niezdrowo a co za malo... to pewnie nie da zadnych efektow - dlatego licze ze posrod bluzgow znajdzie sie jakas jedna sensowna odpowiedz od zyczliwego zaawansowanego uzytkownika ktory powie ile czego lyka przed czy/i w trakcie czy/i po
Pozatym sama vitamina C nie wystarczy. Najlepiej zaopatrz się w jakiś Centrum cośtam ze zbiorem wszystkich witamin i zarzywaj to najlepiej codziennie, a jak oszczedzasz tabletki to na 3 dni przed ćpaniem i 1-2 dni po ćpaniu, w tym weź sobie na dzien przed ćpaniem podwujną dawke - tak jak bym zrobił tzn to co pogrubiłem
Takie moje teoretyczne zdanie :)
Jak uzupełnić brak serotoniny i czym najlepiej?
Wiem że było gdzies na forum ale niezaszkodzi napisać jeszcze raz w tym wątku ;)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.